Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

L'Agència de Desenvolupament del Ripollès contractarà 25 persones en situació d'atur de llarga durada

El Ripollès  -  17/01/2018  -  17:37

Les persones participants vénen seleccionades a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat, que garanteix que compleixen els requisits que exigeix cada programa


Agència de Desenvolupament del Ripollès

Agència de Desenvolupament del Ripollès



L'Agència de Desenvolupament del Ripollès, contractarà aquest any, a través de plans d'ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya i en col·laboració dels diferents ajuntaments i entitats de la comarca, a 25 persones en situació d'atur de llarga durada. Aquestes persones fan o faran treballs de manteniment i neteja viària o de pisos protegits, tasques administratives per donar suport al Pla de Pobresa energètica del Ripollès, informadors/es mediambientals i tasques de cuidadores de persones grans.

Les persones contractades són del Ripollès i desenvolupen des de finals del mes de desembre o desenvoluparan en breu, totes les seves tasques en diferents municipis de la comarca. La durada dels contractes oscil.la entre els 6 i els 12 mesos de durada i el seu lloc de treball és a l'Agència i a altres entitats públiques de la comarca, a través de convenis de col·laboració. Les 25 persones tenen en comú que porten més de 12 mesos a l'atur dels últims 18 i tenen majoritàriament més de 45 anys.

L'Agència de Desenvolupament del Ripollès pot contractar a aquestes 25 persones gràcies a programes del SOC tals com el Treball i Formació o l'Enfeina't. En el cas del primer programa, ofereix la possibilitat de contractar a 19 persones i aquestes han de rebre unes hores de formació complementària al seu lloc de treball durant el seu horari laboral. En el cas de l'Enfeina't l'Agència pot contractar a 6 persones durant un any.

Les persones participants vénen seleccionades a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat, que garanteix que compleixen els requisits que exigeix cada programa.
 


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...