Notícies més llegides




Motor


Fornells de la Selva

La campanya 'Star Days' brilla amb força a Garatge Plana

Motor  -  17/01/2018  -  15:24

El concessionari i taller de Mercedes-Benz a Girona oferirà interessants descomptes des de demà i fins el 27 de gener


Star Days Garatge Plana

Star Days Garatge Plana



Star Days 2018




El nou any 2018 no ha canviat la tendència dels concessionaris Mercedes-Benz d'oferir als seus usuaris la campanya 'Star Days', una de les accions promocionals més rellevants i preuades per als amants de la firma alemanya que es podrà gaudir a partir de demà, 18 de gener, i fins al proper dissabte dia 27.

Amb aquesta promoció, somiar al volant d'un Mercedes Benz ja no serà una quimera. De fet, aquesta és la idea que la companyia vol transmetre als seus clients potencials, i per aconseguir-ho proposen una oferta d'allò més llaminera: aconseguir un Mercedes amb quatre anys de garantia gratuïta i canvi automàtic de regal -o el seu descompte equivalent en cas que el model ja porti un canvi d'aquestes característiques de sèrie-. Qui desitgi fer realitat el seu particular somni automobilístic, però, haurà d'anar per feina, tenint en compte que l'oferta és vàlida per a vehicles en estoc i comandes del 18 al 27 de gener d'aquest any amb matriculacions fins al 28 de febrer.

Els interessats en aprofitar aquestes condicions úniques ho tenen fàcil si viuen a la província gironina. En aquest sentit, a la demarcació s'hi ubica un dels concessionaris més punters de la marca a terres catalanes, Garatge Plana, que lluirà el 'Star Days' a les cinc seus que té repartides pel territori: Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot.

Una trajectòria septuagenària

Garatge Plana és sinònim de qualitat i bon bagatge. Així ho demostren els més de setanta anys d'experiència que llueix el concessionari i taller autoritzat de Mercedes-Benz a la província, una trajectòria que a dia d'avui continua ferma gràcies al bon treball que desenvolupen el centenar de professionals que hi treballen.

Tots ells, des de les seves respectives seus, reben el client per oferir-li el vehicle que millor s'adapti a les seves necessitats i gustos: ja sigui un ampli ventall de cotxes i furgonetes nous de trinca o vehicles d'ocasió en perfecte estat disposats a exhibir la famosa estrella de tres puntes per les nostres carreteres.



Autor: Redacció


#stardays #mercedes


#stardays #mercedes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...