Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Els Premis Cactus tornen a Girona i s'obren a Catalunya per premiar comunicació i tecnologia

Actualitat Girona  -  18/01/2018  -  18:40

La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper 12 d'abril al Teatre Municipal de la ciutat i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes


Presentació Premis Cactus

Presentació Premis Cactus



Girona tornarà a ser la seu dels Premis Cactus, que guardonen projectes de comunicació, màrqueting i tecnologia, el proper 12 d'abril al Teatre Municipal de Girona. A diferència de les edicions anteriors, en les quals només es podien presentar als premis empreses o entitats amb seu a la demarcació de Girona, enguany s'obren a tot Catalunya. Les inscripcions per poder-hi participar ja estan obertes i el termini per inscriure-s'hi finalitza el 12 de març.

D'entre les novetats presentades avui a l'Ajuntament de Girona, destaca l'augment de candidatures, que passa de 10 a 11 amb la categoria Millor Projecte Tecnològic, que premiarà projectes tecnològics que s'escapen del web i de les app però que aporten un treball destacat en el sector de la tecnologia i el món digital.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha volgut destacar que "amb aquests tres anys de celebració dels premis es confirma una evolució molt important que ens permet afirmar que els Cactus ja estan plenament consolidats", alhora que ha volgut remarcar que "des de l'Ajuntament hem apostat des del primer dia per aquests premis atès el compromís del consistori envers la competitivitat de les empreses, i amb el foment i desenvolupament de la tecnologia, la innovació i la creativitat".

Durant l'acte de presentació d'avui, l'organització ha revelat els noms dels artistes que personalitzaran cada un dels guardons: RCR Arquitectes, Narcís Gironell, Ferran de la Rosa Siles, Miquel Samaniego, Twinsisters Jutglar, Marta Bellvehí, Wawa ilustration, Keis, Carlos Pérez, Esther Montjer, i la Joieria i Rellotgeria Nausica Masó, que convertiran cada guardó en una peça única per a cada un dels guanyadors.

També durant l'acte d'avui, en què han participat el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; la presidenta del Club de Màrqueting i Vendes de Girona, Anna Carbonell, i el president de Digitals Girona, Xavier Sañé, s'ha presentat l'eslògan de l'edició d'aquest any. Es tracta d'"Un cactus et pot canviar la vida", que dona nom a l'espot publicitari dels quarts Premis Cactus i que està protagonitzat per l'actor català Jordi Cadellans i realitzat per Xevi Bras d'Abracadabras i Marc Batllori Alabau. L'espot es pot visualitzar al web dels Premis Cactus.

Les categories que es premiaran són Millor Web, Millor App, Millor Projecte Tecnològic, Millor Innovació dels productes, Millor Campanya de Comunicació, Millor Campanya de Màrqueting, Millor Campanya de Màrqueting Social (l'única categoria amb premi remunerat), Instagramer de l'Any, Youtuber de l'Any, Gran Premi Cactus, i Cactus Honorífic, que es donarà a Lluís Bassat, considerat el millor publicitari de l'Estat del segle XX.

Nota: Us enviem, adjunta, una imatge de la presentació d'avui. D'esquerra a dreta, el president de Digitals Girona, Xavier Sañé; la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i la presidenta del Club de Màrqueting i Vendes Girona, Anna Carbonell.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...