Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

El Consell del Gironès engega el projecte per censar les empreses, naus i solars

+ Notícies  -  26/01/2018  -  11:33

Ha iniciat el treball de camp per radiografiar el teixit productiu d'Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva, Sant Gregori i Vilablareix


Comarca del Gironès

Comarca del Gironès



El Consell Comarcal del Gironès ha començat el treball de camp per censar les empreses, naus i solars dels polígons de l'Àrea Urbana Sud-oest de la comarca. Durant aquest mes de gener, el Consell ha encetat el treball de camp del projecte de "Diagnosi i mapeig de les activitats econòmiques i identificació de naus i solars disponibles presents als Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de l'Àrea Urbana sud-oest del Gironès", una iniciativa per fer una fotografia el més real possible del teixit productiu dels municipis d'Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva, Sant Gregori i Vilablareix.

La finalitat del projecte del Consell del Gironès és elaborar un cens d'empreses i identificar la disponibilitat de naus i solars d'aquesta zona. A més d'obtenir un diagnòstic del teixit productiu present als municipis, la voluntat de l'ens és poder conèixer les necessitats reals del territori.

Des del Consell destaquen que és "una gran oportunitat" per identificar sinergies entre els municipis i les empreses, així com en les possibilitats de desenvolupar accions concretes en els polígons de l'Àrea. "Des del Consell Comarcal s'aposta per la col·laboració directa amb tots els municipis per establir relacions que afavoreixin la millora de l'ocupació, l'establiment d'empreses i l'impuls dels Polígons d'Activitat Econòmica localitzats al territori", apunta l'ens.

Acord amb la UdG

Per a l'execució del projecte, el Consell Comarcal del Gironès ha signat un conveni de col·laboració educativa amb la Universitat de Girona. L'acord permetrà realitzar el treball de camp amb una persona en pràctiques, estudiant del grau de Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient de la UdG.

El treball ha començat aquesta setmana a Aiguaviva i s'allargarà fins al 2 de febrer. A continuació s'anirà a Bescanó (del 20 de febrer al 2 de març) i Fornells de la Selva (del 6 al 16 de març). La segona quinzena de març el treball de camp es realitzarà a Sant Gregori i del 10 al 20 d'abril a Vilablareix.


Autor: Redacció


#girones


#girones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...