Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

A presó un home detingut dues vegades en una setmana per set robatoris amb força a Figueres

Alt Empordà  -  13/02/2018  -  16:35

Sis dels robatoris van ser a domicilis i un en un taller mecànic


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà) van detenir el passat 8 de febrer un home, de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor de set delictes de robatori amb força.

Els fets s'emmarquen dins d'una investigació que els mossos de la comissaria de Figueres han portat a terme des de principis de gener per tal de resoldre diversos casos de robatori amb força.

El passat dia 2 de febrer els agents van detenir un home com a presumpte autor d'un robatori a interior d'un domicili del carrer Àlvarez de Castro, ocorregut entre els dies 16 i 17 de gener, i d'un robatori en un taller mecànic del carrer Taure de Figueres ocorregut entre el 13 i 14 de gener. En un primer moment els investigadors només li van poder atribuir aquests dos robatoris amb força.

Els mossos van continuar treballant per tal d'aclarir l'autoria dels altres robatoris i, després d'estudiar tots els vestigis i diferents proves, van poder atribuir al mateix lladre cinc robatoris més a interior de domicilis.

Els robatoris van succeir entre els dies 25 de gener i 6 de febrer a la població de Figueres. El modus operandi utilitzat sempre era el mateix: escalament per murs o balconades i accés per finestres o portes corredisses que estaven obertes o que el lladre forçava per accedir-hi. Una vegada dins els immobles sostreia material informàtic, ordinadors i telèfons mòbils, entre altres.

Els agents de la unitat d'investigació van tornar a detenir l'home el passat 8 de febrer a Vilamalla (Alt Empordà) per la seva presumpta autoria d'aquests fets. La investigació no es dóna per tancada i no es descarten noves imputacions.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 10 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#figueres


#figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...