Notícies més llegides



+ Notícies


Tossa de Mar

Cases i vil·les de luxe a la Costa Brava

+ Notícies  -  14/02/2018  -  18:54

Les cases i vil·les de luxe a la Costa Brava són les més demanades pels que volen passar desapercebuts i gaudir d'un entorn de privilegi. La immobiliària Lucas Fox sap com tractar i marcar la diferència amb aquests clients de luxe que volen cases per passar a formar part d'un indret que enamora a tothom qui el coneix.




La Costa Brava catalana és un lloc privilegiat que agrada per igual a gent del país com als de fora, duts per un fantàstic paisatge de platges i una costa rocosa i abrupta, el turisme més VIP no deixa de demanar cases a aquest entorn per fer-ne una segona residència.

Es diu que la gent que escull la Costa Brava, més enllà del turisme de masses que es situa en els primers pobles d'aquesta, busquen la discreció i passar desapercebuts.
El fet que dos cuiners de primera fila com Carme Ruscalleda o els germans Roca tinguin en aquest paratge els seus restaurants, icones de la gastronomia a tot el món, no deixa d´augmentar l'interès per la zona.

Cal recordar que el Bulli de Ferran Adrià, també va néixer i es va expandir aquí.
Però si voleu saber que és el que marca la diferencia i fa de la Costa Brava un lloc tan desitjat, la resposta és un misteri que escapa del merament objectiu, és un fet inexplicable que enamora.

Què cal fer per accedir al mercat immobiliari de la Costa Brava?

Les cases que es venen i lloguen a la Costa Brava són cases de luxe, velles masies i molt poques cases de nova construcció, ja que l'entorn es respecta d'allò més, almenys des de fa uns anys cap aquí.

La venda de cases a la costa brava va en augment, però al tractar-se d'un mercat elitista, el comprador o possible llogater d'aquestes no sempre ho té fàcil per accedir-hi.
Però, Què cal fer? El millor és contar amb una immobiliària de luxe que treballi des de fa anys en aquest lloc com és Lucas Fox, acostumada a trobar oportunitats i vil·les de somni a la Costa Brava, com també és idònia per aquells que es volen vendre la seva.

Comptant amb una immobiliària com aquesta la recerca serà molt més fàcil, ja que hi ha molta gent que els hi donen l'exclusiva de venda de les seves mansions i saben arribar a un públic que quasi els hi treu de les mans, fins i tot per primeres residències perquè cada cop hi ha més gent interessada a anar a viure a aquest racó de món on sembla que el temps s'aturi, però per altra banda compta amb tots els serveis que es necessiten a la vora.

A www.lucasfox.cat es poden trobar les cases que es lloguen en aquests moments però caldrà anar ràpid a l'hora d´escollir-ne alguna. De fet, els clients de la immobiliària es posen en contacte amb ella per poder gaudir de cases en venda que no arriben a sortir a la pàgina web.

Curiositats sobre la Costa Brava, un indret privilegiat

Un lloc tan privilegiat necessita serveis immobiliaris de privilegi i Lucas Fox és un d´aquests, acostumats a tractar amb un públic que demana discreció i la troba. Hem de pensar que la Costa Brava ha tingut des de fa anys a visitants de totes les elits, des de les de la vida política fins a la cultural i en els casos que aquests han volgut passar d'incògnit ho han aconseguit.

La pau es la marca de la casa de la Costa Brava, d'un lloc que compta amb moltes curiositats que no sempre són de domini públic, com, per exemple, d'on surt el seu nom.
Es veu que des de fa molts d'anys els mariners es referien com "a la Costa Brava" a aquest entorn però no va ser fins a començaments del segle XX que es va adoptar aquest topònim que va proposar el periodista Ferran Agulló després de formar part d'un creuer per la Costa organitzat per barcelonins que volien passar unes vacances trepidants.

La literatura universal també li deu molt a la Costa Brava, ja que a Palamós, l´escriptor nord-americà Truman Capote hi va escriure una de les seves obres mestres: A sang freda, on va viure entre els estius de 1960 al 1962.

Ambaixadors nacionals i internacionals han fet de la Costa Brava el lloc que és avui en dia

Madeleine Carroll, protagonista de la pel·lícula de Hitchcock, 39 escalones, va visitar la Costa Brava l'any 1934 i en va quedar enamorada fins al punt de convertir-se en l'ambaixadora d'aquest indret tan especial a Hollywood. Va comprar un castell al qual li va posar el seu nom i va morir a Calonge on va rebre als actors més populars de l'època.

El pintor internacional Salvador Dalí, nascut a Figueres ha estat el màxim exponent de la Costa Brava i fins i tot va explicar només amb el seu caràcter, la manera de fer de la gent de la "rauxa" catalana, aconseguint que el turisme a Cadaqués i a Port Lligat no deixés de créixer per gent de tot el món que buscava la seva estela.

A la Costa Brava no hi ha un poble que destaqui per sobre d'un altre ni tan sols una urbanització, allà la gent hi busca discreció i la troba, a diferència de la gent que va a Eivissa, per exemple, ben bé al terme oposat d'aquest.

A les platges hi passen desapercebuts el que en un altre lloc no podrien fer ni un pas.
Els paparazzis van fer una foto de Bardem i la seva dona, Penèlope Cruz a una cala de Roses, però el millor de tot és que feia molts estius que hi anaven. Madonna y el Rolling Stone Ron Wood hi passen les vacances i llevat d'alguns veïns i els amos de les botigues de queviures on compren, ningú no els molesta.

Els catalans són gent assenyada, a les antípodes del Dalí i els que són com ells, que saben ser hospitalaris sense ser invasius i això agrada a personatges públics com Carmen Cervera, la baronessa Thyssen, que des de jova té una casa a Sant Feliu de Guíxols i malgrat fer-hi festes d´escàndol amb molts convidats, ningú no en sap res.

L'encant de la burguesia: passejar pels indrets de la Costa Brava sense despertar sospites

Els responsables i professionals de Lucas Fox estan acostumats a tractar-los. Ells són a qui primer coneixen i els que els hi donen la targeta de visita per endinsar-se en un món en contacte amb la natura on tot és possible, fins i tot passar sense fer soroll, en unes cases de somni per tots els gustos i totes les butxaques, però sobretot, cases i vil·les de luxe per viure aventures inoblidables i molt personals.


Autor: Redacció


#costabrava


#costabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...