Notícies més llegides



La Selva


Riudellots de la Selva

Riudellots acull la cinquena jornada tècnica adreçada als professionals del sector porcí

La Selva  -  17/02/2018  -  09:34

El futur de la producció porcina i les potencialitats de l'economia circular del sector porcí centren la jornada tècnica de Fiporc a Riudellots de la Selva


Estel Xifra

Estel Xifra



Tot i que la programació i les activitats de la cinquena edició de FiPORC es desenvoluparà durant el cap de setmana, aquest divendres al vespre ha tingut lloc la cinquena jornada tècnica adreçada als professionals del sector porcí.

La jornada s'ha dut a terme a les instal·lacions del Foodlab de Riudellots de la Selva, on s'han realitzat diverses ponències.

Eva Mainau, investigadora de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha destacat que el futur de la producció porcina passa pel benestar dels animals.

Verónica Kuchinow, fundadora i directora del Símbiosy ha centrat la seva intervenció en l'anàlisi dels potencials de l'economia circular en el sector porcí i Josep Collado, secretari general de la FECIC en les perspectives per al sector de les carns de porcí.

La jornada ha finalitzat amb la sessió setmanal de la Llotja de Contractacions de Girona amb la fixació dels preus orientatius dels cereals i de la carn de boví i oví a les comarques gironines i .

L'alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de Promoció Econòmica Lluís Barnés, han estat els encarregats d'inaugurar la jornada.

Sobre FIPORC

FIPORC va néixer l'any 2014 amb la voluntat de consolidar-se com a fira temàtica de referència a Catalunya, posant en valor tot el que envolta el món del porc on, a Riudellots, s'ha convertit en un dels principals eixos econòmics i símbol identitari de la població.

En aquest sentit un total de 25.000 porcs arriben diàriament a Riudellots per ser sacrificats i transformats amb diversos productes alimentaris, on la indústria càrnia s'ha convertit en un dels principals motors de l'economia local convertint Riudellots en el segon municipi d'Europa on hi passen més porcs al dia.

Nova web i APP Fiporc

FIPORC 2018 ha estrenat nova pàgina web, accessible des de www.fiporc.cat amb un disseny completament renovat i adaptat a qualsevol dispositiu mòbil.

Des del nou web es pot descarregar l'APP oficial de FIPORC, disponible per a IOS i Android , mitjançant la qual els visitants podran trobar informació geolocalitzada referent a la programació, als tastets, els expositors, els patrocinadors, situar-los sobre un mapa interactiu i rebre notificacions al mòbil en temps real.

FIPORC serà present també a les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram amb l'etiqueta #FIPORC2018.


Autor: Redacció


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...