Notícies més llegides




La Selva


Arbúcies

L'Ajuntament d'Arbúcies enquesta les persones majors de 75 anys que viuen soles

La Selva  -  20/02/2018  -  15:21

El projecte pretén disposar d'informació de necessitats per millorar-ne la qualitat de vida


Aj.Arbúcies

Aj.Arbúcies



El Consistori arbucienc ha iniciat una campanya d'enquestes telefòniques adreçades a les persones majors de 75 anys que viuen soles al municipi. La campanya de recollida d'informació està coordinada per les àrees d'Atenció a les persones i Gent gran de l'Ajuntament i l'associació osonenca ADFO, entitat que treballa per la integració laboral de persones amb discapacitat física.

Les accions telefòniques es duran a terme des d'ara fins al mes de juny i es trucarà de manera personalitzada a les 150 persones que compleixen els requisits d'edat i convivència. L'enquesta permet actualitzar dades referents a persones de contacte en cas d'emergència, ús de medicacions i freqüències, tipus de font energètica del domicili (butà, electricitat...) coneixement de serveis com l'ajut a domicili, interès en promoure un centre de dia, necessitats referents a neteja o cures, etc.

La informació resultant del projecte servirà per oferir nous serveis a la gent gran i disposar d'una base de dades per atendre millor la gent que viu sola en cas d'eventualitat o urgència.
"Emmarquem aquesta campanya dins d'un seguit d'actuacions i serveis adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones que més ho poden necessitar. Atendre la nostra gent gran és una prioritat política i un acte de respecte i dignitat", afirma el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron.

Arbúcies va promoure l'elaboració d'un estudi de la gent gran del municipi l'any 2012. Les conclusions de l'estudi han permès anar implantant serveis d'atenció a les persones grans al llarg d'aquests anys. La voluntat de l'Ajuntament és actualitzar aquest estudi i amb aquest objectiu s'estan cercant els recursos necessaris per posar al dia l'estudi inicial.


Autor: Redacció


#arbucies


#arbucies





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...