Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Presentació de l'informe 'Una anàlisi del progrés social a la demarcació de Girona'

+ Notícies  -  21/02/2018  -  17:24

El text ofereix una visió de la situació de la demarcació de Girona i les seves ciutats principals en tres àmbits que l'índex de progrés social regional europeu assenyala com a problemàtics per a Catalunya: habitatge, educació i mercat de treball i qualitat democràtica


Presentació de l’informe

Presentació de l’informe



El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha assistit aquest migdia a la presentació de l'informe «Una anàlisi del progrés social a la demarcació de Girona», que s'ha fet a la Casa de Cultura de Girona. L'acte ha comptat també amb l'assistència de Joan Armangué, delegat de la Fundació Catalunya Europa, i Ferran Roquer, president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

L'informe ha estat impulsat per la Fundació Catalunya Europa en col·laboració amb la Diputació de Girona, i l'han elaborat Marc Tataret (autor) i Jordi Angusto (avaluador expert). El text ofereix una visió de la situació de la demarcació de Girona i les seves ciutats principals en tres àmbits que l'índex de progrés social regional europeu assenyala com a problemàtics per a Catalunya: habitatge, educació i mercat de treball i qualitat democràtica.

Durant la presentació de l'informe s'ha palesat la importància del fet que les comarques gironines disposin de treballadors formats. Pere Vila ha assenyalat que «l'empresa petita i mitjana, que és la que nodreix el nostre país, necessita gent formada». Joan Armangué s'ha pronunciat en la mateixa línia i ha remarcat la importància que a la demarcació s'ofereixin uns estudis de formació professional competitius i de qualitat.


Autor: Redacció


#girona


#girona


Arxiu adjunt

presentació de l’informe





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...