Notícies més llegides



Esports


Girona

Dos clients gironins de CaixaBank comparteixen tarda amb els jugadors del Girona F.C. Stuani, Granell i Portu

Esports  -  23/02/2018  -  14:10

Els clients guanyen el sorteig realitzat per CaixaBank entre els titulars de targetes affinity del club de futbol gironí




Dos clients gironins de CaixaBank van gaudir dimecres de l'experiència exclusiva de compartir una tarda amb tres jugadors del primer equip del Girona F.C.: Cristhian Stuani, Àlex Granell i Cristian Portugues "Portu". Els afortunats van guanyar el sorteig realitzat per l'entitat financera entre els titulars de la targeta affinity del Girona F.C que s'inscrivissin al formulari de participació de Family Fútbol

Durant la trobada, que va tenir lloc a l'oficina Store Santa Clara de CaixaBank, els cliens van poder conèixer personalment als jugadors, compartir una estona amb ells i comentar la magnífica temporada que està realitzant el club gironí en el seu primer any a la primera divisió. Stuani, Granell i Portu van signar samarretes CaixaBank com a record i es van fer nombroses fotografies amb els clients de l'entitat.

L'encontre és un exemple de les experiències exclusives relacionades amb els equips de futbol que Family Futbol de CaixaBank ofereix als seus clients i que inclouen accions com el sorteig de samarretes, entrades a partits o experiències VIP, entre d'altres. Familiy Futbol facilita als clients l'accés a productes financers relacionats amb el futbol en unes condicions avantatjoses. El seu contingutes pot consultar en el nou portal Family que incorpora continguts d'interès per a les famílies aficionades al futbol.

CaixaBank és partner oficial i soci financer del Girona Club de Fútbol. L'entitat financera va renovar el passat mes de novembre el patrocini que l'uneix al club català per a les properes dues temporades. Ambdues entitats mantenen l'acord de patrocini des de l'any 2010.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa set anys una estratègia adreçada a convertir-se en el banc dels equips de futbol. L'entitat financera manté acords amb 16 equips de futbol de Primera Divisió i 15 equips de Segona Divisió.

Tot plegat amb l'objectiu d'aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada cop més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 10.000 nòmines i ha finançat 35.000 abonaments.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...