Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

El Festival Còmic estendrà les rialles a nous espais

Alt Empordà  -  23/02/2018  -  00:04

L'edició d'enguany, que se celebrarà del 29 de març al 2 d'abril, comptarà amb més d'una quinzena de propostes d'humor nacional i internacional


Festival Còmic

Festival Còmic



Figueres es convertirà del 29 de març al 2 d'abril en el punt neuràlgic de les rialles amb l'onzena edició del Festival Còmic, un esdeveniment que enguany arriba amb més d'una quinzena d'espectacles i amb reconeguts noms de l'escena còmica nacional i internacional.

Més enllà dels artistes, però, la gran novetat d'aquest 2018 arribarà amb les localitzacions. En aquest sentit, el Festival d'enguany inclourà espais com l'Antiga Presó, la sala La Cate, l'Auditori Caputxins, la Biblioteca de Figueres, el Centre Cívic Joaquim Xirau o les escoles Josep Pallach i Parc de les Aigües. El canvi d'ubicació es deu a les reformes que s'estan fent actualment al Teatre Municipal El Jardí, emplaçament que fins ara era la seu principal de la majoria d'espectacles.

D'altra banda, la novetat en els indrets no serà l'única cara nova d'aquesta edició. Així, el Festival també presenta aquest any una nova imatge: una pela de plàtan que serveix com a afinada metàfora per plasmar que, en matèria de comèdia, els accidents són sempre aprofitables.

Noms destacats. Si donem un cop d'ull a la programació, el cartell d'enguany conté noms com la companyia suïssa Starbugs Comedy, que estrenarà el seu nou espectacle 'Crash Boom Bang' al nostre país; els catalans The Chanclettes, que portaran el seu treball #DputuCool o els monòlegs femenins d'actrius i humoristes contrastades com Yolanda Ramos, Judit Martin, Maribel Salas i Patricia Sornosa. Totes aquestes actuacions es faran a la sala La Cate.

A l'Espai Citroën de la plaça Catalunya, una localització que es manté en relació a les edicions passades, s'hi representaran espectacles teatrals de gran nivell amb la participació del jove clown portuguès Godot, el nou fitxatge del Cirque du Soleil a Las Vegas; els catalans Chapertons i el Duo Full House, un dels duets amb més trajectòria del panorama mundial.

Per la seva banda, a l'Auditori Caputxins hi actuaran artistes del territori com el mestre de la improvisació José Malaguilla o el cabaret musical The Feliuettes, que de ben segur faran alçar de les cadires els assistents amb el seu 'revival' de sèries, pel·lícules i dibuixos animats pretèrits.

Reivindicació. Des de l'Antiga Presó, el Festival Còmic rellevarà per uns instants les rialles per la revindicació amb una xerrada sobre la llibertat d'expressió, un acte que comptarà amb la participació d'artistes i periodistes afectats per la censura i la repressió. Abans, però, hi haurà un toc distès i còmic amb els esquetxos de la companyia Impro Barcelona.

Aquestes actuacions es complementaran amb altres activitats destacades com ara tallers de risoteràpia, cursos de clown o la presentació a la Biblioteca de Figueres del llibre 'Pepe i jo', escrit per l'actor Joan Lluís Bozzo en memòria del seu íntim amic Pepe Rubianes.


Autor: Redacció


#figueres


#figueres #festivalcomic


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...