Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt celebra el segon Fòrum d'estudiants universitaris amb l'objectiu d'ajudar als alumnes a decidir el seu futur

+ Notícies  -  17/03/2018  -  14:03

La iniciativa orienta als futurs estudiants universitaris o de cicles formatius a prendre la millor decisió a partir de l'experiència de joves saltencs que ja han accedit a estudis superiors


Fòrum d'estudiants universitaris

Fòrum d'estudiants universitaris



L'Ajuntament de Salt ha organitzat la segona edició del Fòrum d'estudiants universitaris a l'auditori de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Des de l'àrea de Joventut i Educació de l'Ajuntament es va iniciar aquest projecte amb l'objectiu que els estudiants universitaris i de cicles formatius de Salt puguin ajudar a resoldre dubtes i inquietuds a aquells que es troben en el moment que han de prendre una decisió definitiva sobre el seu futur acadèmic i professional.

L'alcalde, Jordi Viñas, ha manifestat durant la presentació d'aquesta segona jornada que aquesta està enfocada a "informar, orientar i assessorar dels diferents graus universitaris de la mà de nois i noies que fa dos dies estaven en la vostra mateixa situació".

Viñas també ha posat de manifest que els estudiants saltencs d'estudis superiors són "el reflex dels èxit de l'educació a Salt". "És un fet que cada any centenars de joves de la nostra vila accedeixen a cicles superiors i graus universitaris; i és un fet irrefutable que això respon a dues condicions: l'esforç i vàlua dels estudiants i la qualitat dels centres educatius i els seus docents", ha conclòs l'alcalde de Salt.

Durant aquesta segona trobada s'ha realitzat la taula rodona "Per què estudiar?... I després, què?, amb la participació de professionals de diferents àmbits que han ofert una visió àmplia dels reptes amb els quals s'hauran d'afrontar un cop finalitzada la seva formació.

Aquesta edició del Fòrum ha tingut una bona participació i ha comptat amb diferents àrees de treball orientades sectorialment per tal d'ajudar als joves resoldre dubtes sobre el futur professional que els ofereix en sectors com la salut, les enginyeries i les arquitectures, el dret, l'educació, el turisme, la física, les ciències de la informació o la psicologia, entre moltes altres professions .

El Fòrum ha continuat amb l'exposició de les conclusions i amb la presentació de l'experiència del Punt d'Informació Juvenil, i ha finalitzat amb una actuació artística.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...