Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

El projecte Aurora, que fusiona flamenc, jazz i rock, aquest dissabte a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

Pla de l'Estany  -  19/03/2018  -  14:33

La banda està integrada pel cantaor Pere Martínez, els músics Max Villavecchia, Javi Garrabella i Joan Carles Marí, i el bailaor José Manuel Álvarez


Aurora / Clara Cardona

Aurora / Clara Cardona



El cantaor Pere Martínez i els músics Max Villavecchia, Javi Garrabella, Joan Carles Marí i el bailaor Jose Manuel Álvarez presenten el seu nou projecte Aurora, a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles aquest dissabte 24 de març (21h, 10 €). Martínez és un dels grans nous talents del flamenco que, en aquesta ocasió, s’acompanya de joves virtuosos de la seva generació en una aventura musical que fusiona flamenc, jazz, rock i baile.

El quintet porta dues marques clares: la del Taller de Músics i la del flamenco, representada pel jove Pere Martínez. Aurora neix l’any 2016 de les aules del Taller i, ben aviat, presenta un projecte d’homenatge a Manuel de Falla. Un any després, evoluciona, es consolida i pren forma de disc. Viatja per les cançons més populars de Falla i deriva vers llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals per explorar la fusió amb altres estètiques. A més, homenatja altres figures destacades com ara Federico García Lorca, Isaac Albéniz i Felip Pedrell.

Aurora reflecteix una maduresa sorprenent tot i la joventut del projecte i dels seus integrants. Segurament en tenen part de culpa, la complicitat entre els músics i la llibertat. La veu de Martínez està acompanyada del piano de Max Vilavecchia, el baix de Javi Garrabella, la bateria de Joan Carles Marí i el baile de Jose Manuel Álvarez. Tot plegat, està impregnat també de la batuta del compositor Enric Palomar, deixeble de Benet Casablancas i de Joan Albert Amargós.

La banda va estrenar disc el passat 2017 i des d’aleshores ha actuat en escenaris i cites com L’Auditori de Barcelona, l’Ateneu de Rubí, el Mercat de Música Viva de Vic, Palo Alto Market i les Festes de Sant Sebastià de Palma de Mallorca.

No és la primera vegada que Pere Martínez visita Banyoles, ja que el 27 de novembre de 2014 va actuar dins la programació cultural de l’Ateneu Bar.

Les entrades per al concert es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 15:00 h).


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...