Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Wine Palace obre a Roses el seu 24è establiment a Catalunya

Alt Empordà  -  26/03/2018  -  19:38

La botiga especialitzada en vins i destil·lats compta amb 1.800 referències i una presència important de la DO Empordà


Wine Palace Roses

Wine Palace Roses



La cadena Wine Palace ha obert un nou establiment a Roses, amb el que ja té 24 botigues arreu del territori català. Aquest nou punt comercial, situat davant l'aparcament de busos de la Ciutadella, és el segon que la companyia alt-empordanesa especialitzada en vins i destil·lats posa en marxa al municipi, tres si comptem el de Santa Margarida.

La botiga, que té unes 1.800 referències en total entre vins, escumosos, destil·lats, cerveses i productes d'alimentació delicatessen, amb una presència important de vins de la DO Empordà, "la Denominació d'Origen amb més presència", destaca la sommelier Anna Vicens.

La botiga, de 300 metres quadrats, està dirigida per personal professional capaç d'assessorar el client final, tant en producte com en maridatge.

I és que l'oferta de l'establiment, com és habitual a Wine Palace, està pensat per a un client que busca productes diferents dels que troba normalment a les grans superfícies. Així, s'especialitza sobretot en una gran selecció de vins amb presència de gairebé totes les DO de la península i vins d'importació i destil·lats i una àmplia oferta en ibèrics i formatges.

La nova botiga Wine Palace de Roses és la darrera botiga que s'ha obert sota aquesta marca, propietat del grup Alregi Distribucions, amb seu a Vilamalla. La cadena està present actualment arreu de la demarcació de Girona -a la capital, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols o Figueres, per exemple- i a diferents punts de Catalunya, com Lleida, Granollers o Sant Cugat.


Autor: Redacció


#roses #winepalace


#roses #winepalace





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...