Notícies més llegides



Andorra


Andorra

Andorra i Indonèsia refermen les seves relacions

Andorra  -  10/04/2018  -  15:13

Així, ambdós mandataris han coincidit en la voluntat d'explorar noves vies de cooperació per impulsar les relacions econòmiques i culturals entre els dos països




El cap de Govern, Antoni Martí, ha rebut aquest matí al viceministre d'Afers Exteriors d'Indonèsia, Abdurrahman Mohammad Fachir, amb el qual han tractat temes d'interès comú, tant en l'àmbit bilateral com en multilateral. Així, ambdós mandataris han coincidit en la voluntat d'explorar noves vies de cooperació per impulsar les relacions econòmiques i culturals entre els dos països.

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, també s'ha reunit amb Fachir aquest mateix dilluns per tractar les relacions entre els dos països així com de la participació dels dos Estats en els diferents organismes internacionals. El viceministre indonesi ha celebrat haver pogut organitzar l'acte cultural de música i dansa "Colors d'Indonèsia", el passat mes d'octubre a Andorra i ha mostrat interès a poder repetir aquesta experiència al Principat durant els pròxims mesos. Per la seva part, la ministra Maria Ubach, ha explicat al viceministre indonesi el projecte Art Camp Andorra, organitzat conjuntament amb la UNESCO i ha convidat al país asiàtic a participar-hi.

Abdurrahman Mohammad Fachir, tamé s'ha pogut trobar amb el ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, amb el qual ha explorat diverses vies de col·laboració i han acordat impulsar una missió econòmica. Saboya ha mostrat a Fachir l'Espai d'Innovació situat a Caldea. El viceministre indonesi ha mostrat interès en els diversos projectes exposats així com en les seves aplicacions.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...