Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

La Germandat Artur Mundet de Sant Antoni celebra la 68ena festa anual

Baix Empordà  -  12/04/2018  -  14:30

La festa de la Germandat començarà dissabte 14 d'abril a les 18 h. amb l'espectacle infantil "Sant Jordi al revés" a càrrec de l'associació "La Minúscula" i seguirà a la nit amb el concert d'havaneres i cançó marinera amb el duet La Vella Lola i el cantautor Josep Andújar SÉ


La Germandat Artur Mundet de Sant Antoni

La Germandat Artur Mundet de Sant Antoni



La Germandat Artur Mundet celebra aquest cap de setmana una nova edició de la seva festa anual, que arriba a la 68ena edició. Aquesta entitat històrica de Sant Antoni, nascuda com una mútua de previsió social als anys 30, programa per aquest cap de setmana diverses activitats lúdiques i d'oci obertes a tota la ciutadania. La festa de la Germandat començarà dissabte 14 d'abril a les 18 h. amb l'espectacle infantil "Sant Jordi al revés" a càrrec de l'associació "La Minúscula" i seguirà a la nit amb el concert d'havaneres i cançó marinera amb el duet La Vella Lola i el cantautor Josep Andújar SÉ.

La festa seguirà diumenge al matí amb sardanes amb la Cobla Osona, davant de l'espigó de l'Amistat a les 11.30 h. A partir de les 12.30 h serà l'hora de la missa en record del fundador de la Germandat, Artur Mundet i Carbó, cerimònia que serà cantada per Escalem Coral. Diumenge a la tarda la festa anual es tancarà amb la representació de l'obra de teatre Trampa Morta, d'Ira Levin, a càrrec de la companyia Toc Toc Teatre Laurona.

Aquestes activitats estan organitzades per la Germandat Artur Mundet de Sant Antoni amb la col·laboració de l'Agrupació Teatral Benet Escriba i de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

La Germandat Artur Mundet va néixer l'any 1934 com a mútua de previsió social, gràcies a les aportacions econòmiques de l'empresari i filàntrop Artur Mundet Carbó. Mundet va néixer a Sant Antoni i va fer fortuna a Mèxic com empresari del sector del suro i amb la creació del Sidral Mundet, el que va ser el refresc més popular de Mèxic. Mundet sempre va mantenir relació amb el seu poble natal i les seves aportacions filantròpiques van permetre mantenir i consolidar la Germandat que porta el seu nom.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...