Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

Garatge Plana, l'estrella de tres puntes que brilla a Girona

Motor  -  15/04/2018  -  20:40

El concessionari oficial de Mercedes-Benz a la província compta amb cinc seus i una plantilla amb més d'un centenar de treballadors


La Clase E Berlina

La Clase E Berlina



Les comarques gironines tenen un gran representant del fabricant d'automòbils més antics del món, Mercedes-Benz. I un representant amb una gran experiència al llarg dels anys, tenint en compte que Garatge Plana compta amb una trajectòria de més de setanta anys excel·lint en el món de l'automoció.

El concessionari i taller oficial de la prestigiosa marca alemanya a la província gironina sustenta la seva marcada notorietat amb cinc seus molt consolidades al llarg del temps: a Vilamalla; a Fornells de la Selva; a Mont-ras (a tocar de Palafrugell); a Blanes i a Olot. En total, doncs, la companyia disposa d'una plantilla àmplia, amb més d'un centenar de professionals altament qualificats i formats seguint les indicacions i els estàndards de Mercedes-Benz.

Aquest caliu humà i la sòlida experiència de la firma provoca que el ventall de serveis de Garatge Plana hagi crescut i s'hagi enfortit amb els anys. Així doncs, i més enllà de la venda de vehicles, siguin nous de trinca o d'ocasió, l'empresa compta també amb un reconegut servei de reparació de turismes, furgonetes, autocaravanes, així com un servei integral per a camions. Les opcions que brinda la companyia, a més, s'amplien amb un taller de xapa i pintura que ajuden a mantenir els cotxes imponents.

D'altra banda, un dels altres valors afegits que ha caracteritzat Garatge Plana al llarg del temps és la seva àmplia gamma d'accessoris i recanvis. En aquest sentit, els conductors gironins no cal que pateixin, ja que l'empresa disposa de totes les peces de recanvi originals dels vehicles alemanys perquè els automòbils continuïn funcionant com el primer dia. Aquesta oferta s'afegeix a un generós ventall d'accessoris i productes de 'boutique' de la rellevant firma de l'estrella de tres puntes.

Més vendes que mai

Mercedes-Benz travessa un moment dolç en l'àmbit comercial. El nivell més dolç de la seva història, de fet. Tant és així que el fabricant alemany ha tancat el millor trimestre de vendes històric amb 594.304 unitats entregades, un 6% més que l'any 2017. Bona part del mèrit d'aquestes xifres recau al març, que amb 237.307 vehicles venuts a tot el món s'ha convertit amb el millor mes en vendes de la història.


Autor: Redacció


#mercedes #girona #garatgeplana


#mercedes #girona #garatgeplana





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...