Notícies més llegides



La Selva


Tossa de Mar

Els veïns de Tossa decidiran el futur de l'edifici de l'Ajuntament

La Selva  -  16/04/2018  -  13:52

Es posa en marxa un procés de participació ciutadana en el que es podrà aportar idees i votar quin ús donar a l'edifici un cop totes les dependències es traslladin a La Nau


Presentació Tossa Decideix

Presentació Tossa Decideix



L’Ajuntament de Tossa ha posat en marxa un nou procés de participació ciutadana que haurà de decidir quin ús donar a l’actual edifici de l’Ajuntament un cop s’hagi realitzat el trasllat de totes les dependències cap a la nova seu prevista a La Nau.

Avui s’ha fet la presentació oficial del procés i ja s’ha obert un període fins al 30 d’abril per a recollir propostes. Caldrà estar empadronat a Tossa, tenir mínim 14 anys i registrar-se amb DNI a http://participa.tossademar.cat/ per a fer les propostes, que quedaran publicades a aquesta web. Tanmateix, demà passat 18 d’abril hi ha convocada una trobada a la Casa de Cultura a partir de les 19:30h. per recollir presencialment propostes sobre el futur de l’edifici. Posteriorment, a partir de l’1 de maig i fins el 14 de maig hi haurà un període en el que les propostes recollides s’agruparan i es seleccionaran. Del 14 de maig al 30 de maig s’obrirà el període per votar les propostes finalment escollides. Es comptarà amb la possibilitat de votar tant per via electrònica, a través de http://participa.tossademar.cat/ , o presencialment a la Biblioteca, Associació de Jubilats, Ajuntament, La Nau i el Casal de Joves. Per votar, també caldrà tenir mínim 14 anys i estar empadronat/da a Tossa.

El procés ja compta amb algunes propostes inicials sobre usos futurs per a l’antic edifici de l’Ajuntament, com pot ser crear-hi un nou centre social; un centre d’art i cultura; o enderrocar-lo i construir-hi una nova plaça. Aquests exemples han de servir per motivar a recollir noves propostes per part dels tossencs i les tossenques.

Grup Impulsor de Participació Ciutadana

Aquest procés de participació ciutadana està coliderat entre l’Ajuntament de Tossa i el Grup Impulsor de Participació Ciutadana, constituït el passat mes d’octubre i que té per missió reorientar la trajectòria de Tossa en participació ciutadana, repensant el camí fet i proposant noves metodologies de participació. El Grup Impulsor està format per representants de l’Ajuntament (alcaldessa i regidors), de l’àmbit socioeducatiu (centres de formació i equipaments culturals), del sector privat (empresaris i professionals) i de la societat civil (entitats i associacions).

Al web http://participa.tossademar.cat/ es pot trobar tots els detalls del procés.

#tossadecideix


Autor: Redacció


#tossa


#tossa #tossadecideix





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...