Notícies més llegides




La Selva


Sils

L'exposició d'Esther Polo arriba a la població de Sils en el marc del projecte Art en Ruta

La Selva  -  16/04/2018  -  16:51

La mostra es podrà visitar del 23 d'abril a l'11 de maig a la sala d'exposicions




Art en Ruta és un cicle d'exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva.

L'exposició La cadira de l'artista Esther Polo arriba el proper 23 d'abril a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Sils, en el marc del projecte Art en Ruta, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva. L'artista presentarà el seu treball La Cadira un element de la nostra vida quotidiana que fora de context esdevé una nova obra, crea noves imatges, viatja, es barreja entre la gent i crea una nova visió..., una peça que continua viva amb un munt de vivències.

La mostra ha estat seleccionada en la primera edició del programa Art en Ruta, que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca. Esther Polo és una artista multidisciplinària de Sant Hilari Sacalm que es defineix a si mateixa com una persona impulsiva i inquieta i que entén l'art com una manera de viure.

Trobada amb l'artista

A més de l'exposició, el divendres 27 d'abril a les 17.30 h l'artista oferirà un taller sobre com podem transformar una cadira en una obra artística, dirigit a nens i nenes de 4 a 11 anys. Es tracta d'un recurs didàctic adreçat als visitants per contextualitzar l'obra exposada, aprofundir-hi o dialogar-hi amb l'obra exposada.
Art en Ruta és una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal www.selva.cultura.cat de promoció de l'activitat cultural de la comarca de la Selva, les jornades "Cultura, creativitat i desenvolupament local" i el "Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva". Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l'escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Un exemple és la web SelvaCultura que es va posar en marxa, un portal de promoció de l'activitat cultural de la comarca de la Selva, amb una especial focalització entorn de les arts escèniques i visuals i la música, que té l'objectiu d'impulsar l'activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics per a la cultura dels municipis selvatans.
L'exposició ha estat seleccionada en la primera edició del programa "Art en Ruta", promogut pel Consell Comarcal de la Selva, que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

Art en Ruta és una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l'escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.


Autor: Redacció


#selva #sils


#selva #sils





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...