Notícies més llegides




La Selva


Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva ja té a punt la 28a Fira de Pagès

La Selva  -  18/04/2018  -  11:55

L'esdeveniment se celebrarà els dies 5 i 6 de maig amb un cartell amb diverses propostes per a petits i grans




El municipi selvatà de Maçanet de la Selva celebrarà els dies 5 i 6 de maig un dels seus esdeveniments més consolidats: la Fira de Pagès. La festivitat, que enguany arribarà a la seva 28a edició, es presenta amb un cartell farcit de propostes per a petits i grans i capaç de satisfer tots els gustos.

Les primeres activitats tindran lloc una mica abans, el dimecres dia 2 de maig, coincidint amb la Festa del Roser. Durant aquest dia, hi haurà una missa (11h); una audició amb el Grup Calidae a la Societat (12h); un dinar al polivalent on es farà un homenatge al veí i a la veïna de més edat (14h) i un ball amb el grup 'Què Tal?'.

No obstant això, el gruix de propostes arribarà durant el cap de setmana. Així, el dissabte s'iniciarà amb la tradicional obertura de la fira (10h), tot i que abans (de 9h a 11h) els assistents podran observar (o participar) en un entrenament de Bike Trial infantil al camp d'en Cinto, una proposta que servirà d'avantsala a les jornades classificatòries duals del Bike Trial 'King of Trials' (de 11h a 13h). També al matí s'organitzarà un taller de construcció de caixes niu i menjadores per a ocells (de 10h a 13h), una activitat que compartirà protagonisme amb passejades amb poni a l'Avinguda Catalunya (de 10h a 14h) o una gimcana a la Pista Jardí (de 10.30h a 13h). A la tarda, d'altra banda, les activitats continuaran amb una plantada de gegants amb la participació d'una desena de colles geganteres (17h), tot i que també hi haurà altres propostes, com ara el taller creatiu 'Creem en Maçanot' a la Plaça de l'Església (de 18h a 19h); la fase final i l'entrega de premis del Bike Trial 'King of Trials' (de 18h a 19.30h); una cercavila gegantera pels carrers del nucli antic (19h); el taller 'Creem un test de fang' (de 19h a 20h) o una ballada de gegants i parlaments a la plaça de l'Església (20h). Finalment, la jornada acabarà amb el ritme del Barretina Rock, que primer celebrarà una botifarrada popular a la Pista Jardí (21.30h) i més endavant farà moure l'esquelet dels presents amb un concert dels Black Bells al mateix emplaçament (22h).

Pel que fa al diumenge, els més matiners podran participar en la coneguda Tractorada (8h), una proposta que introduirà una jornada on també hi haurà la 26a Mostra de Puntaires a l'Avinguda Catalunya (de 10h a 13h); el taller de cuina infantil 'Fem cupcakes d'animals: el porquet i el pollet' (d'11h a 13h) o un Ball de Gitanes (12.30h). Una mica més tard, al migdia, els tractors de la Tractorada arribaran al Camp d'en Cinto (12.45h), un espai que més endavant acollirà el 5è Escalfament i Engegada de Motors Històrics (13.30h). Poc després, qui ho vulgui podrà degustar el bon àpat de l'Arrossada Popular a la Pista Jardí (14h). A la tarda, i després d'una audició de sardanes amb la cobla Principal del Rosselló (17h), els visitants a la Fira podran gaudir d'Animàlia, una col·lecció de jocs de fusta (de 17h a 20h), o del 5è Concurs de Pesca d'Ànecs amb excavadora (17.30h). Al vespre, La Societat aixoplugarà una Trobada de Corals (19h), el que esdevindrà el darrer acte abans de la colenda de la festivitat (20.30h).

El concurs 'instagramer' es consolida

Enguany, la Fira de Pagès de Maçanet celebrarà la sisena edició del Concurs de Fotografia amb Instagram, un esdeveniment que cada any acumula més participació. Els usuaris d'aquesta xarxa social que desitgin participar-hi ho podran fer a través de l'etiqueta #firadepages18. Les fotografies, que han d'estar vinculades amb la Fira, es podran penjar a Instagram fins al diumenge al vespre (19h). Les tres millors fotografies es premiaran amb un dinar o sopar a Can Toni Molins, Cal Coix o la Fusteria d'en Mero.

 

 


Autor: Redacció


#massanet #laselva


#massanet #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...