Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

Neix el servei de Coworking Turístic a Calonge i Sant Antoni

Baix Empordà  -  18/04/2018  -  14:57

L'Ajuntament impulsa un nou servei que s'adreça als turistes que quan estan de vacances al municipi necessiten de manera puntual un espai per treballar


Servei de Coworking turístic

Servei de Coworking turístic



Molts empresaris i autònoms necessiten fer gestions de feina tot i estar de vacances. Una reunió, imprimir documentació, disposar d'un despatx per unes hores. Aquestes són algunes de les necessitats que vol cobrir el servei de Coworking Turístic. Utilitzant les instal·lacions del Viver i Plataforma d'Empreses Alta Mar del Palau Firal de Sant Antoni, aquest nou servei neix per donar facilitats als usuaris que necessiten un espai de treball durant unes hores, o durant un dia. Calonge i Sant Antoni és un municipi turístic i aquest nou servei s'adreça a les persones que durant les seves vacances necessiten un espai per treballar de manera puntual.

Aquesta nova iniciativa vol complementar els servies que ofereix Alta Mar, el viver i plataforma d'empreses de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. L'Espai Coworking Turístic disposa de tots els serveis necessaris per treballar còmodament, amb connexió de fibra òptica, recepció, sala de reunions, zona de relax, fotocopiadora. Es tracta d'un espai confortable que a partir d'ara es podrà utilitzar puntualment a partir d'un sol dia.

Aquest projecte està impulsat per la Unitat de Promoció Local, que agrupa els serveis de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Per donar a conèixer aquest servei també s'ha iniciat una campanya informativa adreçada als comerços i als establiments d'allotjament turístic (hotels, càmpings, agències) per donar a conèixer el Coworking Turístic, de manera que el puguin oferir als seus clients.

Alta Mar

El Viver d'Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni va entrar en funcionament a principis de l'any 2017 i està situat al Palau Firal de Sant Antoni, en un espai de 330 metres quadrats. El viver posa a disposició dels emprenedors 5 despatxos, una sala de treball i un espai de coworking de 80 metres quadrats. En menys d'un any de funcionament Alta Mar ha arribat a un nivell d'ocupació que fa que l'Ajuntament ja tingui prevista la seva ampliació.

Alta Mar va néixer amb l'objectiu de donar un impuls a l'emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d'un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projectes professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

El viver impulsat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni compta amb el suport de 7 partners: la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center, Altanetica-Ghofi, Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Consell Comarcal del Baix Empordà.


Autor: Redacción


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...