Notícies més llegides




Lleida


Lleida

'Lleidanamora’t' és la nova campanya turística de la ciutat que apel·la a les vivències i els sentiments

Lleida  -  24/04/2018  -  20:54

La campanya, com ha explicat Ros, s’estructura en cinc eixos temàtics, que alhora estan associats a cinc verbs vivencials i a determinats productes




El paer en cap, Àngel Ros, ha presentat la campanya, íntegrament lleidatana, que s’estructura en cinc blocs associats a cinc verbs vivencials: festes i cultura popular - gaudim, patrimoni - estima, gastronomia i oci - assaboreix, compres i oci - troba, i esport i vida saludable - respira. A partir d’avui comença la seva difusió a través de la nova pàgina web, les xarxes socials i els mitjans de comunicació

Lleida estrena la nova campanya de promoció de la ciutat “Lleidanamorat, que ha presentat el paer en cap, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Rafael Peris i Montse Parra, responsables de les àrees turística i cultural de la paeria. L’alcalde ha explicat que la campanya s’ha dissenyat en base al turisme que es pretén captar i al potencial que té la ciutat. Gira al voltant d’aquest concepte de nova creació “Lleidanamora’t”, que apel·la a les emocions. D'aquesta forma la ciutat de 'Lleida' s'associa al concepte d'amor, d’enamorar-se. La promoció s’inicia en aquesta època, ja que enamorar-se és un estat emocional molt típic de la primavera.

La campanya, com ha explicat Ros, s’estructura en cinc eixos temàtics, que alhora estan associats a cinc verbs vivencials i a determinats productes:

-les festes i la cultura popular, que es vincula a l’acció “gaudim” i amb la Festa Major, la Fira de Titelles, la Festa de Moros i Cristians i l'Aplec del Caragol.

-el patrimoni, que ho fa a “estima”, amb monuments i espais emblemàtics de la ciutat com la Seu Vella, el Castell dels Templers, el Centre d’Art La Panera i el Museu d’Art Jaume Morera, etc.

-la gastronomia, que s’enllaça a “assaboreix” i a la seva cuina, els productes de la terra i l’Horta de Lleida.

-les compres i l’oci, que s’uneixen a “troba”, que és trasllada a zones com l’Eix Comercial, la Zona Alta i les botigues dels barris.

-l’esport i la vida saludable, que s’uneix a “respira”, amb paisatges i localitzacions naturals i verdes com són el riu Segre, el Parc de la Mitjana, els Camps Elisis o l’Horta de Lleida.

En la presentació de “Lleidanamora’t”, l’alcalde ha remarcat que es tracta d’una campanya 100% lleidatana. La majoria dels actors són alumnes de l’Aula Municipal de Teatre; les imatges són obra de la fotògrafa Elena Vallés; la productora de l’espot és Pirita, que està formada per dos joves dissenyadors i fotògrafs establerts a Lleida, i el creador i fotògraf de la web és Jesús Reinos, coworker de la nova Casa de la Fusta.

La difusió que se’n farà està pensada per a diferents mitjans i suports. Així s’ha fet un espot amb una durada de 30 segons per a la seva emissió a les televisions i les xarxes socials. Es faran anuncies en premsa i falques de ràdio (cinc diferents, amb una durada entre 20 i 30 segons). Hi haurà oppis instal·lats en les marquesines publicitàries de la ciutat i s’ha creat una pàgina web específica, que desplega els diferents eixos i mostra la ciutat en 360º: www.lleidanamorat.cat.

La campanya es posa en marxa avui mateix i tindrà especial difusió al maig, el mes més festiu i fester a la ciutat de Lleida.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...