Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

El port de Palamós, escollit pel creuer Seabourn Ovation en el seu viatge inaugural

Baix Empordà  -  15/05/2018  -  13:41

El port de Palamós rep el creuer Seabourn Ovation en el seu primer viatge per la Mediterrània, amb 500 passatgers que arriben en temporada baixa i ajuden a desestacionalitzar el turisme a la Costa Brava


Creuer Seabourn Ovation

Creuer Seabourn Ovation



El port de Palamós (Baix Empordà) ha rebut aquest dimarts per primer cop l'escala del creuer de luxe Seabourn Ovation que està fent el seu viatge inaugural durant onze dies per la Mediterrània. El creuer ha arribat a les 8.00 hores del port francès de Marsella i preveu salpar a les 18.00 h cap a Barcelona. El vaixell porta gairebé 500 passatgers que arriben a Palamós en temporada baixa, ajudant a desestacionalitzar el turisme a la ciutat i la Costa Brava.

El perfil del turista del Seabourn Ovation és majoritàriament nord-americà. Cal recordar que la temporada passada el 16% dels turistes de creuer que van venir Palamós van ser nord-americans, situant-se com la tercera nacionalitat que més visita Palamós i la seva destinació.

El creuer, que va iniciar el viatge inaugural el 5 de maig passat, a Venècia (Itàlia), va continuar la seva ruta cap als ports de Zadar i Dubrovnik (Croàcia); Kotor (Montenegro); Corfú (Grècia); La Valletta (Malta); Aiaccio (Còrsega); Marsella (França); Palamós i Barcelona, on el dimecres 16 de maig, finalitzarà el seu primer itinerari per la Mediterrània.

En la construcció del Seabourn Ovation, acabat l'any 2018, s'ha utilitzat tecnologia punta per millorar la hidrodinàmica del vaixell i estalviar consum de combustible. El creuer, amb capacitat per a 600 passatgers, té una eslora de 213 metres, una mànega de 26 metres i un registre brut de 40.350 tones.

Acte institucional

A l'acte institucional que ha tingut lloc a bord del vaixell, la directora Tècnica de Ports de la Generalitat, Esther Roca, acompanyada de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig entre altres autoritats, directius i tècnics, ha lliurat la mètopa commemorativa al capità adjunt del Seabourn Ovation, Stig Betten, amb motiu de la primera escala del creuer al port de Palamós.



Així mateix, la marca promocional de creuers Costa Brava Cruise Ports ha ofert als passatgers música en directe a peu de moll per donar-los la benvinguda a Palamós.

Catorze anys a Palamós

La companyia nord-americana de creuers de luxe Seabourn Cruises Line ha estat fidel a Palamós i la Costa Brava durant catorze anys consecutius. Així, des del 2015 fins que s'acabi la temporada 2018 haurà portat al port de Palamós 90 escales de creuer i més de 30.000 passatgers. Els experts en l'activitat de creuers remarquen que aquests turistes visiten la vila i la seva destinació durant les hores de l'escala, però després fan de prescriptors als seus països. Això fa que vinguin nous turistes a conèixer el territori i ajuda a situar Palamós arreu del món.

Aquesta naviliera ja ha portat tota la seva flota actual al port de Palamós: Seabourn Quest, Seabourn Soujourn, Seabourn Odyssey, Seabourn Encore i Seabourn Ovation, que s'ha estrenat avui en aquestes instal·lacions portuàries. Anteriorment també van fer escala al port de Palamós els creuers Seabourn Legend, Seabourn Spirit i Seabourn Pride, que ara formen part d'altres companyies amb un altre nom.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...