Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro obre la convocatòria per a projectes de solidaritat i cooperació destinant-hi 40.000€

Baix Empordà  -  15/05/2018  -  21:31

El termini de presentació de les sol·licituds és obert i es clou el 31 de maig d'enguany


Aj.Platja d'Aro

Aj.Platja d'Aro



L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha aprovat i publicat oficialment la convocatòria per a l'any 2018 de subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació internacional al desenvolupament, amb una partida de 40.000 euros. Poden optar-hi les organitzacions no lucratives amb seu o delegació permanent a l'estat espanyol i que tinguin com a finalitat les activitats solidàries o de cooperació internacional a països en vies de desenvolupament amb accions per a la millora de les condicions de vida (serveis sociosanitaris, educatius, creació d'infraestructures, treball i economia productiva). El termini de presentació de les sol·licituds és de l'1 al 31 de maig de 2018.

Per realitzar l'assignació s'han fixat diversos criteris de valoració: projectes de continuïtat (si ha estat finançat anteriorment i hi ha informes positius); implantació institucional de l'organització; pla de voluntariat de l'entitat; experiència en el desenvolupament de projectes en general, i al país o a la zona on es vol executar; capacitat de gestió (qualificació de l'equip tècnic i de gestió comptable); qualitat del disseny del projecte (antecedents, justificació i descripció); significat social de l'entitat (pla de comunicació i treball en xarxa); subvencions rebudes d'altres entitats i de l'administració local); identificació i descripció de la població beneficiària; compliment de la llei de transparència; i també es valora que l'ONG col·labori amb aspectes de sensibilització en activitat que es puguin realitzar a Castell-Platja d'Aro i si dóna visibilitat de la acció social en el municipi amb activitats, tríptics, material de difusió, etc.

La subvenció concedida s'ha d'aplicar d'acord amb la finalitat prevista, i és incompatible amb l'obtenció d'altres ajuts públics i privats que, sumats als de l'Ajuntament superin el 100% del pressupost. L'import es calcularà en base al pressupost total presentat del projecte, i la subvenció es calcularà en un percentatge del total: així, si finalment és cost resultés superior, la subvenció es mantindrà en la quantia inicial, i si és inferior es mantindrà el percentatge concedit sobre la despesa efectivament realitzada. Si la subvenció atorgada és inferior a la sol·licitada, l'entitat decidirà si manté el pressupost inicial mitjançant altres finançament o si formula de nou el projecte d'acord amb els recursos econòmics disponibles.

Algunes de les entitats que han obtingut subvenció els darrers anys han estat: Creu Roja, l'Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres, COMG Ajuda-Fundació Pascual i Prats, Soarpal, Sol Solidari, Fundació Vicente Ferrer, Associació desenvolupament Casa Mali, Fundación El Alto, Gerd, Fundació Abside, Vols Voluntariat Solidari, Addim, Fundació Talibés, DAgua, Acciones de Familias Nuevas, Associació Global Humanitària Fundación Igino Giordani o CC-ONG Ajuda al desenvolupament, entre d'altres.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...