Notícies més llegides




+ Notícies


Màlaga

ANCES i MicroBank subscriuen un conveni de col·laboració per impulsar l'activitat emprenedora amb caràcter innovador

+ Notícies  -  16/05/2018  -  18:52

MicroBank és l'única entitat a Espanya dedicada exclusivament al finançament de projectes empresarials i de necessitats personals a través de microcrèdits




El president d'ANCES, Álvaro Simón, i el president de MicroBank, Antoni Vila, han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials amb caràcter innovador mitjançant microcrèdits. Amb la signatura d'aquest acord, s'estableix una línia de finançament de fins a 1 milió d'euros. Els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de 10 treballadors i una facturació anual inferior als 2 milions d'euros.

Els sol·licitants podran optar a microcrèdits fins a un import de 50.000 euros (amb un límit del 80% de la inversió). Els projectes han de tenir un pla d'empresa i un informe favorable de viabilitat elaborat per ANCES.

El criteri de concessió de microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona i la viabilitat del projecte, podent-hi accedir persones sense garanties ni avals.

Amb aquest conveni, MicroBank reforça la línia Microcrèdit Innovació, que té com a objectiu finançar l'inici o ampliació de projectes empresarials amb caràcter innovador i que comptarà amb la garantia del Fons Europeu d'Inversions (FEI) i el finançament del Banc de Desenvolupament del Consell d'Europa (CEB).

L'Associació Nacional de Centres Europeus d'Empreses i Innovació d'Espanya (ANCES) és un model aglutinador d'interessos, mètodes de treball i per a la interconnexió de nodes d'innovació i emprenedoria. Els 29 membres, CEEIs o BIC, localitzats en diferents comunitats han estat promoguts en virtut de l'aposta d'agents locals públics i / o privats en un recurs clau en l'estratègia de promoció de la innovació en els respectius territoris.

MicroBank, el banc especialitzat en microfinances participat íntegrament per CaixaBank, és l'únic banc a Espanya dedicat exclusivament al finançament de projectes a través de microcrèdits. L'entitat va ser pionera en el seu model de negoci i continua sent la que més recursos hi destina. El banc ofereix microcrèdits dirigits a autònoms, emprenedors i microempreses; i microcrèdits personals i familiars, que tenen com a objectiu atendre necessitats que permetin superar una dificultat temporal i facilitin el desenvolupament personal i familiar.

Durant el 2017, MicroBank ha concedit un total de 21.131 préstecs destinats a autònoms i microempreses per un import de 245 milions d'euros. Per finançar projectes personals i familiars, el banc ha aportat 648,1 milions d'euros a 126.090 iniciatives.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...