Notícies més llegides



La Selva


Anglès

Neus Codina i Martí Madrenys, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2018

La Selva  -  28/05/2018  -  12:23

També hi ha assistit els alcaldes de Sant Julià de Llor i Bonmatí, Osor i de Vidreres


Neus Codina i Martí Madrenys, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2018

Neus Codina i Martí Madrenys, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2018



La Neus Codina de Breda i en Martí Madrenys, de Vidreres, s'han convertit en la pubilla i l'hereu de la comarca de la Selva 2018. En l'edició d'enguany, en què el certamen arribava a la seva sisena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Breda 2017 i l'hereu de Vidreres 2017 s'han proclamat guanyadors d'aquest concurs, que enguany s'ha celebrat a Anglès. El polivalent de la Burés, que ha estat l'espai escollit, ha aplegat una trentena de pubilles i hereus d'arreu del territori, entre els quals l'Hereu i la Pubilla de Catalunya- Anna Montraveta-, la Pubilla de les comarques gironines –l'anglesenca Kàtia Vilalta- i la Pubilla i l'Hereu comarcal 2017 – La Laia Casadellà i l'Àlex Pèrez, qua han lliurat la banda i la faixa als nous escollits comarcals: Neus Codina i Martí Madrenys.

Enguany, el certamen arribava a la seva sisena edició totalment consolidada i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes.

L'acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa, i els alcaldes de Sant Julià de Llor i Bonmatí, d'Osor i Vidreres.

La proclamació de l'hereu i la pubilla comarcal s'ha fet pública aquest diumenge 27 de maig en el marc de la Festa Intercultural d'Anglès, en el marc dels 25 anys d'agermanament entre Anglès i Vaux-sur Mer i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d'arreu de Catalunya que no es varen voler perdre l'oportunitat de participar en l'acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.


Autor: Redacció


#publilla #hereu #laselva


#publilla #hereu #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...