Notícies més llegides



+ Notícies


salt

L'Ajuntament de Salt contracta El Gatillazo, amb Evaristo al capdavant, per actuar a l'espai barraques de la Festa Major el 27 de juliol

+ Notícies  -  05/06/2018  -  10:47

El cantant, que recentment ha estat denunciat per insultar a la Guàrdia Civil a través de la ley mordaza, actuarà el pròxim 27 de juliol a l'Era de Cal Cigarro


Gatillazo

Gatillazo



El grup Gatillazo, amb Evaristo al capdavant, serà aquest estiu a l'era de Cal Cigarro, per la Festa Major de Salt que aquest any serà del 24 al 30 de juliol. El cantant, que va ser denunciat per insultar la Guàrdia Civil en un el festival a Jerez de la Frontera, presentarà el seu nou disc "Como convertir-se en nada" el pròxim 27 de juliol a l'Era de Cal Cigarro.

Evaristo Páramo, que havia estat vocalista de La Polla Records, i després de 30 anys a sobre els escenaris, presentarà el seu sisè disc amb els seus lleials, Txiki i Angelito a les guitarres; Mikel, al baix, i Tripi, a la bateria, un disc dur que ataca l'anomenat primer món i el sistema financer. Tots ells continuen inflexibles en el seu avanç pel segle XXI, mantenint-se en la seva línia i apuntant a la línia de flotació del sistema.

El disc "Como convertir-se en Nada" és nou exercici de punk rock rugós i sense arrugues; 14 noves cançons plenes d'ironia i ràbia amb l'inconfusible segell d'Evaristo Páramos, mític cantant que no para i que aquí segueix, al peu de l'escenari.

L'Ajuntament de Salt segueix treballant per ultimar el programa de la Festa Major de 2018 amb propostes musicals i una oferta d'activitats per a tots els públics.

Actualment estan oberts els períodes d'inscripció per aquelles entitats i associacions que desitgin un espai a barraques o vulguin realitzar activitat i el concurs pel disseny del got de la festa major. També està obert el període d'inscripcions per realitzar sopars al carrer entre el 21 i el 30 de juliol.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...