Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Marlango, Love of Lesbian i la Jove Big Band de Girona encapçalen la 10a edició de Tempo sota les Estrelles

Actualitat Girona  -  07/06/2018  -  14:56

El festival tindrà lloc del 19 de juliol al 12 d'agost a la plaça dels Jurats i al passeig arqueològic de la ciutat




Marlango, Love of Lesbian i Emmanuel DJob & La Jove Big Band de Girona són alguns dels intèrprets destacats de la 10a edició del festival Tempo sota les Estrelles, que tindrà lloc a la plaça dels Jurats i al passeig arqueològic de Girona del 19 de juliol al 12 d'agost. Tortured Soul, Girls Young Talent (una mostra de nous talents femenins), i Lucky Chops completaran les actuacions que es faran a l'escenari principal, l'Auditori, a la plaça dels Jurats.

Enguany s'inaugura una nova secció al festival, el "Talents Tempo", en què es posarà l'escenari gratuït del Village a disposició de nous talents artístics gironins que volen una oportunitat per donar-se a conèixer. Aquesta secció compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, amb l'Espai Marfà, i també de l'Escola de Música del Gironès. Una altra novetat d'aquest any és la promoció "Tempo 10", que es fa per celebrar la 10a edició del festival i que posarà el preu especial de 10 euros als concerts de pagament fins a esgotar les existències. Els concerts Marlango i Tortured Soul estan exclosos d'aquesta promoció.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat la qualitat d'aquest festival que "treballa de forma potent la creació i el talent Km0, amb la promoció de nous talents gironins, i que prioritza la difusió de la cultura musical per a tots els públics, unes propostes que van en la línia de les prioritats del govern de la ciutat".

L'escenari del Village al passeig arqueològic, en què a més de l'escenari musical s'hi podran degustar propostes culinàries, ha programat concerts de David Mauricio, Waltrapa & The Cash Makers, Tom Hagan o Halldor Mar, conegut pel programa de TV3 Katalonski, entre altres. Aquest espai, a part de vermuts i concerts sorpresa, també oferirà l'oportunitat de poder gaudir de sopars de grup a la fresca al nou espai Terrassa Tempo.

Als escenaris de Tempo sota les Estrelles s'hi han programat durant aquests 10 anys 115 concerts, un 40% dels quals gratuïts. Més de 300 músics han passat pels escenaris del Village i l'Auditori i, entre els artistes que hi han tocat, cal destacar Andrea Motis i Joan Chamorro, Elena Gadel, Cris Juanico, Llibert Fortuny, Dolo Beltran, Gunhild Carling, Emmanuel Djop, Carmen Souza o Myles Sanko.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...