Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

UN PÍCNIC A 21 PAÏSOS DEL MÓN!

+ Notícies  -  11/06/2018  -  15:16

Un pícnic, com sabràs, és un menjar a l’aire lliure, un menjar informal, un menjar campestre




EL PÍCNIC...!

“Només hi ha tres motius per portar una cistella de vímet al damunt: ser el personatge d’un compte, una florista del segle passat o fer un pícnic”. Ens han agradat aquestes paraules trobades a un blog de la xarxa. I és que el pícnic segueix ben viu l’any 2018!
Un pícnic, com sabràs, és un menjar a l’aire lliure, un menjar informal, un menjar campestre...
La paraula és en primera instància anglesa i procedeix del francès “pique-nique” que significa picar o picotejar i petiteses. Té una sonoritat molt simpàtica. El vocable s’utilitzava pels “gourmands” francesos que portaven el seu propi vi a les reunions de mitjans del segle XVII. A continuació teniu un quadre de referència de Thomas Doyle...

 

UN PÍCNIC A 21 PAÏSOS DEL MÓN!
I ja ho deia Arthur Conan Doyle, el famós escriptor escocès que va crear Sherlok Holmes: “Els pícnics són molt estimats per aquells que estan en la primera etapa de la tendra passió”. I nosaltres afegim, i de tots els altres també!

PÍCNIC: EL JOC DE TAULA
El danès Martin Nedergaard i el dissenyador gràfic Marc Monés (Esparreguera) han creat el joc de taula Pícnic produït íntegrament per Devir. El joc es llançarà a 21 països. Des d’Espanya als Estats Units passant per Argentina, Guyana o Surinam. I està editat en 5 idiomes: català, espanyol, anglès, portuguès i italià.

A Pícnic gaudim de la sortida campestre jugant amb aquest ràpid i familiar joc en el qual tots els participants hauran de desfer-se de totes les cartes de la seva mà tot el ràpid que puguin. Tots juguen a la vegada i han de buscar l’aliment o beguda que porten i col·locar sobre ell una carta amb el número immediatament superior. Pícnic es presenta amb una estètica molt agradable: una colorista llauna amb cartes circulars. Aquí el tens!

És un joc familiar i accessible. Preparat per jugar a qualsevol lloc. De fet, és el joc ideal per emportar-se de pícnic, ja que hi cap a qualsevol bossa, butxaca i maleta...
De velocitat trepidant i addictiva. S’aprèn a jugar en només 2 minuts i una partida dura uns 15 minuts o menys. Poden jugar de 2 a 6 jugadors. I té un preu de venda recomanant que el fa assequible a tothom: 10 euros.

EL GRUP DEVIR
Més de 15 anys a Espanya viscuts intensament al voltat del món joc, més enllà dels jocs de taula. Empresa fundada al Brasil està present també a Portugal, Espanya, Xile, Colòmbia, Mèxic, Itàlia, Colòmbia i ara acaba d’obrir delegació a Argentina. És el grup editor líder dels nous jocs de taula en català, castellà i portuguès. El grup Devir ocupa pòdium permanent de vendes amb Catan (més de 25 milions d’exemplars venuts a tot el món) i Carcassonne (més de 10). I jocs com Fantasma Blitz, Sushi Go!, Código Secreto, Exit o Laberinto Mágico també formen part de l’èxit. El grup Devir edita unes 50 novetats anuals i ven a Espanya 400.000 jocs a l’any.


Autor: Redacció


#jocs


#jocs





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...