Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Nou aparcament al carrer Almogàvers de Palamós

Baix Empordà  -  18/06/2018  -  16:04

El projecte també inclou la construcció d'un giratori a l'extrem final del carrer, que facilitarà el gir del bus escolar, així com l'eixamplament d'aquest tram de vial que va des del carrer del Ter fins a l'alçada de l'escola d'educació especial Els Àngels




L'Ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte de construcció d'un nou aparcament al carrer Almogàvers que ordeni l'estacionament en aquest àmbit, així com la ubicació d'un giratori i l'eixamplament del pas de vehicles d'aquest vial que va des del carrer del Ter fins a l'alçada de l'escola d'educació especial Els Àngels, on aquest carrer acaba i no té sortida.

La nova zona d'aparcament en bateria s'ubicarà en el lateral esquerra del carrer (direcció escola) i en tres trams, donant servei principalment als veïns d'aquest sector i als usuaris de l'escola Els Àngels.

El material d'acabat de la zona de pàrquing serà de formigó raspallat amb òxid de ferro i tindrà una superfície global de 520m2, la qual cosa possibilitarà la creació d'un total de 43 places d'estacionament.

Nou giratori i millores d'accessibilitat al carrer
El projecte també inclou la construcció d'un giratori que s'ubicarà a la part final d'aquest carrer i que facilitarà el gir del bus escolar, que fins ara veu impossibilitada aquesta maniobra per les reduïdes dimensions del carrer i que és del tot necessària, ja que no hi ha sortida.

Al centre d'aquest espai de gir s'hi plantaran arbres autòctons i espècies arbustives, i s'ubicaran també tres noves columnes d'enllumenat.

El projecte també inclou l'eixamplament d'aquest tram de vial, que perdrà l'aparcament en línia que actualment té en el seu costat dret, concretament al que dóna a la línia d'habitatges, millorant d'aquesta manera les condicions d'accessibilitat del carrer i fins a l'escola Els Àngels.

L'execució d'aquest projecte d'obres tindrà lloc durant el darrer trimestre d'aquest any, fent coincidir el procés de construcció del nou giratori amb el període festiu de Nadal, per tal de no afectar en cap moment el transport escolar que cada dia desplaça alumnes al centre.

Les obres de construcció del nou aparcament i de millora del carrer Almogàvers tenen un cost global de 108.571,33 €.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...