Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Comença la recta final de la consulta dels pressupostos participats de barris del 2018

Actualitat Girona  -  19/06/2018  -  11:47

La participació aquest any és superior a la del 2017 i ja han votat més de 3.000 persones


Aj.Girona

Aj.Girona




Comença l'última setmana de pressupostos participats del 2018. La consulta d'enguany, que va començar dilluns passat, dia 11 de juny, acabarà aquest diumenge. Fins ara, ja han votat més de 3.000 persones, una xifra superior a la del mateix període de l'any anterior quan, en el mateix període, havien votat 1.888 persones.

Les últimes dades oficials són les d'ahir al migdia, amb un total de 3.147 persones que ja havien emès el seu vot aquest 2018. Per barris, l'Eixample, Sant Narcís, Montilivi-La Creueta, Sant Pau, Montjuïc i Palau-sacosta-L'Avellaneda són els que registren una xifra més alta de participació fins ara.

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha fet una crida a la participació de la ciutadania de Girona en la consulta d'enguany.

En total, enguany es poden votar una norantena de projectes dividits entre els trenta barris de la ciutat. Aproximadament 3 de cada 4 projectes que es porten a consulta fan referència als àmbits de l'urbanisme, la mobilitat i la via pública, on predominen aspectes de seguretat, il·luminació, arranjament i pavimentació de carrers i espais, adequació de voreres i espais infantils i millora d'accessos. També cal ressaltar els projectes relacionats amb els espais verds i el medi, les propostes de dinamització dels barris o accions relacionades amb la cultura, l'esport o la salut.

Votació electrònica i assistida

La votació de la consulta es fa, un any més, de forma electrònica. Tot i això, s'han establert uns punts de suport per assistir a les persones que ho desitgin a l'hora de fer la votació. El personal de les seus de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana als barris, en el seu horari habitual, ajudarà a emetre el vot a totes aquelles persones que ho necessitin durant els dies que es fan les votacions electròniques. Algunes associacions de veïns també han habilitat els seus locals socials per fer les votacions.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...