Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Detinguts dos conductors després de causar dos accidents de trànsit al Gironès

+ Notícies  -  22/06/2018  -  17:07

Un va donar positiu al test de drogues i conduïa amb el permís suspès per pèrdua de punts, l'altre va duplicar la taxa d'alcoholèmia màxima permesa


Carrer del Trèvol de Sarrià de Ter

Carrer del Trèvol de Sarrià de Ter



Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 19 i 21 de juny dos homes, de 22 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i mexicana, com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat del trànsit.



El primer dels fets va ocórrer el dia 19 de juny, cap a les vuit del matí, a la carretera N-II, al seu punt quilomètric 712, dins el terme municipal de Girona. Al lloc s'acabava de produir un accident entre dos camions i els mossos estaven regulant el trànsit. Mentre els agents donaven pas alternatiu, van veure com un turisme que s'acostava a la retenció no va frenar i va encalçar l'últim vehicle aturat.

Després de comprovar que ningú havia resultat ferit van detectar que el conductor causant del xoc podia anar sota els efectes d'alguna substància estupefaent. Li van efectuar el test de detecció de drogues i va donar positiu per consum de THC, marihuana i amfetamines. A més, els mossos van comprovar que no tenia el permís de conduir vigent per la pèrdua total dels punts.

Els mossos van detenir el conductor com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: conduir sense permís i sota la influència de les drogues.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 20 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.
El segon dels fets va succeir cap a les tres de la matinada d'ahir, al carrer del Trèvol de Sarrià de Ter (Gironès). Un vehicle va sortir de la via i es va encastar contra una casa.

Quan van arribar els mossos, van comprovar que el conductor estava il·lès però presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.49 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé el doble del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l.

Els agents van detenir el conductor, un home de 22 anys, de nacionalitat mexicana i sense antecedents.

El detingut va passar el dia 21 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.
 


Autor: Redacció


#girones


#girones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...