Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès ofereix quatre punts de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics

+ Notícies  -  25/06/2018  -  13:51

El proper diumenge 1 de juliol les botigues de l'Espai Gironès estaran totes obertes coincidint amb l'inici de les rebaixes


Espai Gironès

Espai Gironès



L'Espai Gironès disposa des d'aquesta setmana de quatre punts de recàrrega de vehicles elèctrics perquè en facin ús els clients que ho necessitin. El servei, que s'ha instal·lat al pàrquing interior del Centre Comercial, ofereix fins a dues hores de recàrrega gratuïta. A més dels quatre punts, s'han pintat els aparcaments amb la senyalització de color verd que els identifica i també s'han col·locat cartells amb les normes d'ús dels carregadors.

A partir d'ara els clients de l'Espai Gironès que disposin d'un vehicle elèctric o híbrid i el vulguin endollar en un d'aquests quatre punts de recàrrega només caldrà que s'adrecin al punt d'informació del Centre Comercial, facilitin el seu nom, cognom, telèfon, número de matrícula del vehicle i correu electrònic. Per connectar-se i emmagatzemar l'energia necessària per al moviment del seu vehicle també caldrà que facilitin el número de punt de recàrrega per tal que es pugui activar el servei.

L'Espai Gironès porta a terme un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança que ells dipositen en el centre comercial. La iniciativa que es posa en marxa aquesta setmana s'emmarca en la voluntat d'anar oferint nous serveis als seus clients, i s'orienta a la reducció d'emissions i de contaminació associades a la utilització de vehicles amb gasolina i dièsel.
El proper diumenge 1 de juliol les botigues de l'Espai Gironès estaran totes obertes coincidint amb l'inici de les rebaixes.


Autor: Redacción


#salt #espaigirones


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...