Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

'Escacs a la fresca' celebra 10 anys aquest dijous a la plaça de la Independència de Girona

Actualitat Girona  -  25/06/2018  -  15:23

Un torneig anual de partides ràpides que aquest any estrena com a novetat la categoria Sub 12 i les partides simultànies per a tothom que s'hi vulgui afegir


Edició 2017

Edició 2017



El proper dijous 28 de juny, el Club d'Escacs Gerunda, amb la col·laboració de l'associació Girona Centre Eix Comercial, celebrarà a la plaça de la Independència de Girona la desena edició d'"Escacs a la Fresca", un torneig anual de partides ràpides que aquest any estrena com a novetat la categoria Sub 12 i les partides simultànies per a tothom que s'hi vulgui afegir. La trobada consta de nou partides a ritme de cinc minuts finish i començarà a la sis de la tarda. També hi haurà animació infantil i uns escacs gegants perquè hi puguin jugar els més petits.

Els organitzadors confien repetir èxit de participació amb més d'un centenar d'inscrits. Mercè Ramírez, membre de la junta del club d'escacs i de l'agrupació de comerciants, destaca que la convocatòria està consolidada i que l'objectiu del club és "fer bullir l'olla" per atraure al joc com més gent millor. "És sabut el benefici de la pràctica del joc per al foment de la concentració, la memòria, o altres habilitats com ara la presa de decisions i volem augmentar l'afició", assegura Ramírez. D'altra banda, Ramírez també posa en relleu la festa com a una actuació de dinamització comercial perquè "venen persones d'arreu que sempre acaben comprant o consumint alguna cosa". Aquest any es donaran deu premis: deu xecs regals de l'agrupació de comerciants Girona Centre per bescanviar a les botigues associades.

"Escacs a la fresca" compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona i hi col·laboren els comerços Zeppelin un món de jocs, Armeria Girona, Joieria Ramírez de Cartagena, Llibreria Calmot i DO restaurant.


Autor: Redacció


#estacs #girona


#estacs #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...