Notícies més llegides




Alt Empordà


Empuriabrava (Castelló d'Empúries)

Empuriabrava es prepara per a les festes del Carme de la setmana vinent

Alt Empordà  -  04/07/2018  -  18:27

La processó de la verge del Carme pels canals serà el dilluns 16 a les set del vespre


Festes del Carme

Festes del Carme



Empuriabrava es prepara per a les Festes del Carme, que enguany se celebraran del 12 al 17 de juliol. Les festes ompliran de nou d'activitat Empuriabrava, amb propostes per a tothom com la sardinada, sardanes, castells, gegants o actuacions musicals, a més de la tradicional processó de la verge del Carme pels canals.

En la programació destaquen dos concerts de gran format a la platja, que són gratuïts i formen part de la programació del festival Sons del Món. "Ja fa anys que van iniciar la col·laboració amb el festival i l'any passat vam fer un concert gratuït a la platja amb Chambao que va dur molta gent, però enguany és el primer cop que ho incorporem a les festes del Carme", explica l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell.

La presentació del llibre "Empuriabrava 50 anys", amb les millors imatges de la celebració de la creació d'Empuriabrava l'any passat, donarà el tret de sortida a les festes el dia 12, quan també està previst el concert d'Inner Circle, dins el festival Sons del Món.

Divendres 13 el passeig també acollirà una Holi Color Party, mentre que la zona esportiva de la platja d'Empuriabrava serà l'escenari del torneig de futbol platja per a discapacitats psíquics. La música la posarà Macaco, que omplirà l'espai platja del Passeig Marítim juntament amb el punxa discos Llamp.

Dissabte hi haurà activitats tota la jornada, i amb propostes per a tothom: el quart torneig de Rubgi 7 a la platja, la festa de l'escuma infantil, la botifarrada popular organitzada per l'Oncolliga o els pilars castellers amb els Vailets de l'Empordà en són un exemple. Musinamo oferirà una nit de ball i a partir de la mitjanit serà el torn de Los40 on Tour, el xou de referència de l'emissora musical, que combina música amb un màping en tres dimensions.

La Fundación Tony Manero serà una de les protagonistes del programa el diumenge, una jornada en què també hi haurà una visita guiada a l'itinerari literari Fages de Climent, inclosa dins els actes de l'Any Fages de Climent.

La processó, dilluns

El punt culminant de les festes serà dilluns 16, amb la processó de la verge del Carme pels Canals d'Empuriabrava. Sortirà a les set del vespre de la zona de la bocana i estarà amenitzada per la xaranga Los Labradores. La benedicció i els cants a la verge seran a les vuit, a la plaça de les Palmeres.

Durant aquesta jornada, la més "institucional" de les festes, destaca Güell, hi haurà la trobada de casals del municipi i són diverses les entitats locals i de la comarca que sumen esforços per tirar endavant les diferents activitats.

Hi haurà els pilars castellers de la colla Vailets de l'Empordà i l'actuació de la Colla Gegantera i de Grallers de Castelló, sardanes amb la cobla Rossinyolets i la Cobla Castellonina. La sardinada popular en memòria popular en memòria de Francesc Cabot, country, i l'Orquestra Nueva Alaska encararan la recta final de la festa, el piromusical amb castell de focs a les 11 de la nit.

Finalment, el dimarts 17 la basílica de Santa Maria de Castelló acollirà el concert de Jeane Manson & the Gospel for All, "una actuació destacada que també s'ha volgut incorporar al programa", diu l'alcalde.


Autor: Redacció


#festesdelcarme #empuriabrava


#festesdelcarme #empuriabrava


Arxiu adjunt

Programa Festes del Carme 2018





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...