Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Ricky Rubio, nou ambaixador del centre d'estudis olímpics de la universitat de Girona, ubicat a Banyoles

Pla de l'Estany  -  11/07/2018  -  22:23

El Campus Oficial Ricky Rubio va convidar a jugadors del Club Bàsquet Banyoles i als usuaris del Centre El Puig


L’alcalde i el regidor d’Esports amb Ricky Rubio

L’alcalde i el regidor d’Esports amb Ricky Rubio



El popular jugador de bàsquet Ricky Rubio es va reunir divendres passat amb l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el regidor d'Esports, Jordi Congost, i va acceptar ser ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona, ubicat a Banyoles. Rubio s'afegeix a altres ambaixadors com ara David Barrufet, Fernando Climent i Pere Miró. En una data encara per determinar Ricky Rubio rebrà el pin del Centre d'Estudis Olímpics i oferirà una xerrada. Rubio ha de contribuir a difondre els valors de l'olimpisme.

La trobada es va fer en el marc del X Campus Oficial Ricky Rubio que es va organitzar de l'1 al 7 de juliol al Collell (Sant Ferriol, Garrotxa). Es tractava d'un campus de bàsquet dirigit a nens i nenes nascuts entre 2001-2009. Durant un dels dies el Campus Oficial Ricky Rubio va convidar a jugadors del Club Bàsquet Banyoles i als usuaris del Centre El Puig, anteriorment conegut com al Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) del Pla de l'Estany.

El Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona vincula Banyoles amb l'olimpisme

El Centre d'Estudis Olímpics (CEO) de la Universitat de Girona, ubicat a Banyoles, es va atorgar per l'Acadèmia Olímpica, òrgan depenent del Comitè Olímpic Espanyol el 18 de març de 2014, després de presentar el projecte i la candidatura durant el segon semestre del 2013. Per la Universitat de Girona i la ciutat de Banyoles la repercussió del Centre d'Estudis Olímpics significa integrar-se en la xarxa de CEO i vincular el territori amb el moviment olímpic en el sentit més ampli, és a dir, representa la possibilitat d'endegar projectes de recerca, difusió i formació al voltant del fenomen olímpic vinculat al territori amb el suport i el reconeixement del Comitè Olímpic Espanyol que és a hores d'ara l'organisme que té assignada aquesta funció. Per aquest motiu, es disposa d'un fons bibliogràfic sobre olimpisme que dona el Comitè Olímpic Espanyol.

Ricky Rubio, de Catalunya a l'NBA

El jugador de bàsquet Ricky Rubio té 27 anys i ha jugat al DKV Joventut (2006-2009), al Regal Barça (2009-2011), al Minnesota Timberwolves (2011-2017), i des del 2017 juga al Utah Jazz.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...