Notícies més llegides



Alt Empordà


Garrigás

Autopistas inaugura la iniciativa Punto Seguro a l'Empordà

Alt Empordà  -  13/07/2018  -  18:13

Impulsat conjuntament amb Fundación Mapfre i Areas, es tracta d'un espai d'educació viària i revisió gratuïta de vehicles




El vessant pedagògic és un repte cada vegada més important a les carreteres, i Autopistas, la companyia del grup Abertis, ho té clar. Tant és així que aquest cap de setmana inaugura la iniciativa Punto Seguro a l'Àrea de Servei de l'Empordà, a l'AP-7, un espai que té com a objectiu sensibilitzar sobre la prevenció d'accidents i donar a conèixer els serveis de l'autopista als conductors i passatgers. En concret, el nou punt informatiu se situarà per primera vegada els dies 14 i 15 de juliol.

La iniciativa, impulsada en col·laboració amb Fundación Mapfre i Areas, es basa en un espai d'educació viària habilitat en un camió, el lloc en el qual hi ha una exposició pels conductors i on s'explica, de manera pràctica i amena, quins són els punts clau per a una conducció òptima.

A més, Punto Seguro també brinda una zona exterior de revisió 'express' de vehicles, un espai en el qual els usuaris podran fer una revisió general dels seus cotxes a través de la revisió de pneumàtics i la revisió de llunes. La iniciativa rep el suport de Michelin, Carglass i Rodi.

Tot plegat es complementarà, també, amb informació sobre els serveis que es troben a les àrees de servei d'Areas: des de la seva oferta gastronòmica fins a les activitats que es poden trobar a les seves zones infantils, per exemple.

Ludoteques a l'AP-7

D'altra banda, i tenint en compte l'èxit de l'any passat, la companyia també engega aquest estiu a l'AP-7 el projecte 'Ludoteques d'estiu', una iniciativa impulsada conjuntament amb la Cruz Roja que té com a fita cabdal fomentar la seguretat a la carretera i promoure les aturades i el descans dels conductors. En aquest cas, l'activitat està especialment adreçada als més petits, que podran gaudir de tallers, jocs i altres activitats vinculades amb la seguretat viària. Les ludoteques es trobaran a les àrees de servei Empordà Sud i Montseny Nord tots els caps de setmana entre el 7 de juliol i el 12 d'agost.

Conducció còmoda i segura

Les autopistes gestionades per Autopistas van registrar l'any passat una evolució del trànsit (IMD) de 28.600 vehicles durant l'operació sortida de l'estiu. Enguany, i més concretament aquest cap de setmana, la companyia augura que el trànsit augmenti en un 2%.

És per això que des d'Autopistas recomanen programar el viatge amb temps i intentar evitar les hores de més afluència de vehicles a la carretera. Aquests són alguns dels consells bàsics que ofereix la companyia, unes recomanacions que també inclouen la flexibilitat davant d'una retenció inesperada, la necessitat a l'hora de fer aturades de descans o el respecte absolut a la senyalització de les carreteres.


Autor: Redacció


#autopista


#autopista





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...