Notícies més llegides



La Selva


Blanes

Roger Torrent se suma a la campanya contra el sexisme de la Festa Major de Blanes

La Selva  -  25/07/2018  -  13:01

El festival de música Ensorra't compta enguany amb un Punt Lila per sensibilitzar sobre les agressions masclistes


Ensorra't

Ensorra't



El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, s'ha sumat a la campanya contra el sexisme de la Festa Major de Blanes. Aquest any, l'Ensorra't, el festival de música pels joves durant la festa blanenca, ha fet una aposta important contra les agressions sexistes. De fet, és el primer esdeveniment festiu destacat on el Pla d'Actuació Contra les Agressions Sexistes, aprovat per l'Ajuntament de Blanes a la darrera sessió plenària, aplica amb mesures concretes i accions directes.

S'han destinat 4.000 euros a implementar intervencions com la posada en marxa d'un Punt Lila, una carpa prop de l'escenari on un professional fa tasques d'informació, sensibilització i abordatge de les agressions sexistes. A més, també s'han penjat diversos cartells i es reparteixen 4.000 polseres liles amb la inscripció "Ensorra el masclisme".

És precisament amb una d'aquestes polseres que el president del Parlament, la segona autoritat del país, ha volgut mostrar el seu suport a la iniciativa. Coincidint amb la Festa Major de Lloret de Mar, que també se celebra aquests dies, ERC de la Selva va organitzar ahir una trobada entre Torrent i diversos representants del món local republicà. Des d'ERC de Blanes van aprofitar l'avinentesa per informar el sarrianenc de la iniciativa, per si se'n volia fer partícip.

El president d'ERC a Blanes i regidor, Albert Sanz, explica que Torrent es va mostrar molt interessat en la campanya contra les actituds masclistes, "perquè és un tema que ens afecta a tots", i de seguida va voler fer-se una fotografia lluint el braçalet al costat de Sanz i del també edil Àngel Canosa, candidat republicà a les properes municipals.

"La lluita contra les actituds masclistes i de l'assetjament de les dones s'ha de fer en qualsevol moment, i molt especialment en dies de festa i concert", recorden des d'ERC de Blanes, que fan una crida a la ciutadania perquè també s'afegeixi a la campanya.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...