Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

El catàleg empordanès de Wine Palace llueix a la 34a Mostra del Vi

Alt Empordà  -  06/09/2018  -  20:28

L'empresa de Vilamalla, que compta amb 24 establiments repartits per Catalunya, disposa d'unes 120 referències de la DO Empordà durant l'esdeveniment


Wine Palace a la Mostra del Vi

Wine Palace a la Mostra del Vi



Un dels espais de la Rambla de Figueres destinats a la 34a Mostra del Vi tindrà com a protagonista per segon any consecutiu a Wine Palace, una cadena alt-empordanesa que va néixer amb l'objectiu d'apropar els vins i destil·lats al gran públic. Les seves xifres així ho determinen: amb la darrera botiga inaugurada, en aquest cas a Roses -uns 200m2 i prop de 2.000 referències-, la companyia compta amb un total de 24 establiments repartits per Catalunya, amb un catàleg que s'enfila fins a les 5.500 begudes i altres productes provinents d'arreu del món.

Per trobar els orígens de Wine Palace fa falta anar de recules en el temps. En concret, cal viatjar fins al 1992, quan va sorgir Alregi, propietària de la firma, de la mà del seu actual president, Josep Martí. Des de llavors, la companyia ha anat creixent exponencialment i, de la mà de Wine Palace, ha esdevingut un gran divulgador dels vins catalans i, també, empordanesos, atès el gran auge de la DO Empordà. En aquest sentit, la denominació d'origen local va lliurar l'any passat a l'empresa el guardó Lledoner d'Or, premiant així "l'aposta decidida" pel vi de l'Empordà de la distribuïdora, que enguany tornarà a vendre exclusivament durant la Mostra els vins empordanesos, al voltant d'unes 120 referències.

Amb seu a Vilamalla, on l'empresa té un magatzem de 7.000 metres quadrats de superfície, Wine Palace compta actualment amb 7 establiments a la comarca de l'Alt Empordà: a l'esmentada Botiga de Roses s'hi afegeixen els locals d'Empuriabrava, Els Límits, Figueres, Hostalets de Llers, la Jonquera i l'Escala. A més, la firma també disposa de presència comercial a Girona, Barcelona, Lleida, Granollers, Terrassa, Llívia, Platja d'Aro, Salou, Sant Feliu de Guíxols i Lloret de Mar.

Una programació farcida d'activitats

Més enllà de la Rambla figuerenca, l'epicentre de l'esdeveniment, la Mostra del Vi també comptarà amb altres activitats paral·leles. Avui dijous, per exemple, es fan concursos de dibuix, tasts guiats i una demostració de còctels amb vi a càrrec de David Carreras. A la nit, Alverd Oliva ha posat el ritme musical com a clausura de la jornada.

Demà divendres, la Mostra continuarà visites guiades, tallers infantils, actuacions de cuina en directe o la inauguració de l'esdeveniment, que enguany anirà a càrrec del periodista i escriptor Jair Domínguez, que estarà acompanyat de l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip. Durant el cap de setmana, per la seva banda, els assistents, més enllà dels habituals tasts de vins, també podran gaudir d'altres propostes com sessions de pintura amb vi, activitats infantils, o concerts musicals amb grups com Gossos o AQ-Sticks.
 


Autor: Redacció


#mostradelvi #figueres #winepalace


#mostradelvi #figueres #winepalace





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...