Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

L'apoteòsic concert de Corvus Corax i el màgic espectacle de foc 'Spurnes' marquen el segon dia de Terra de Trobadors

Alt Empordà  -  08/09/2018  -  23:56

Terra de Trobadors es perllongarà fins aquest diumenge on destaquen activitats com la 'Batalla Campal al Pont Vell' (13 h) amb un centenar d'actors i figurants en escena




Després del primer i exitós dia del Festival Terra de Trobadors, el certamen ha viscut avui dissabte una nova jornada amb milers de visitants gaudint de la setantena d'espectacles i activitats culturals que s'han dut a terme.

El lloc de pas més atrafegat ha estat el Mercat Medieval, que amb l'augment de fins a 120 parades temàtiques -aquest any feia un salt considerable en ambicions- ha rebut la resposta esperada, estant tot el dia ple de visitants.

Pel que fa a la programació d'espectacles, no s'ha donat treva als visitants, hi havia setanta actuacions programades a peu de carrer en una franja horària que anava des de les 11 del matí i fins passada la mitjanit; des del 'Pas d'Armas' d'Alma Cubrae, a la recreació de la 'Batalla del Pont Vell' amb desenes de figurants de diverses companyies o l'espectacular muntatge 'Katapulten' de la companyia Traut.

Però els espectacles que més expectació han despertat han estat; l'esperat concert de la banda alemanya Corvus Corax, considerada la millor formació neo-medieval del món, que ha tocat al Camp de l'Hort del Negre i amb la contundència i passió que els caracteritza ha fet ballar i picar de mans a tots els presents; l'espectacle de foc 'Spurnes' de la companyia Excalibur que a convertit la façana de la basílica en un espai de màgia i misteri, i l'habitual però no menys esperat Torneig Medieval, que enguany estrenava ubicació al Camp d'en Capella, i que com sempre ha fet les delícies dels amants de les lluites entre cavallers i les proves de perícia amb armes d'època.

Avui també, però, ha continuat la vessant més intel·lectual del certamen amb el recital 'En un Miralh, chansos de Bernart de Ventadorn' pertanyent al III Cicle de Música culta 'So de Lonh' i interpretat per la formació Mos Azimans; i amb la darrera conferència del Cicle Miquel Pujol Canelles titulada "Els darrers Empúries i l'arribada del Gòtic al nord-est català (1261-1322)", a càrrec de l'historiador medieval Josep Maria Gironella.

Terra de Trobadors es perllongarà fins demà diumenge on destaquen activitats com la 'Batalla Campal al Pont Vell' (13 h) amb un centenar d'actors i figurants en escena; la segona part del 'Torneig Medieval' (18 hores, Camp d'en Capella), i el 'Gran Espectacle de Cloenda' a càrrec de la companyia Kremah (21 h davant de la basílica).

DEMÀ
Terra de Trobadors es perllongarà fins demà diumenge on destaquen activitats com la 'Batalla Campal al Pont Vell' (13 h) amb un centenar d'actors i figurants en escena; la segona part del 'Torneig Medieval' (18 hores, Camp d'en Capella), i el 'Gran espectacle de Cloenda' a càrrec de la companyia Kremah (21 h davant de la basílica).


Autor: Redacció


#terradetrobadors #tdt18 #castellodempuries


#terradetrobadors #tdt18 #castellodempuries





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...