Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

El Palau Firal de Sant Antoni celebra la primera Fira Gastronòmica de l'Empordà

Baix Empordà  -  04/10/2018  -  15:50

Els cuiners Marc Gascons i Quim Casellas o l'actor Carles Xuriguera participaran en les activitats organitzades durant la fira




El proper cap de setmana el Palau Firal de Sant Antoni celebra la primera edició de la Fira Gastronòmica de l'Empordà. Amb l'objectiu de donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori, el dissabte 6 i diumenge 7 d'octubre un total de 30 empreses oferiran una mostra dels seus productes a la Fira Gastronòmica de l'Empordà, entre els quals s'hi podrà trobar productors d'oli, d'arròs, restaurants i cellers i bodegues, entre d'altres.

La Fira Gastronòmica de l'Empordà s'adreça tant a professionals del sector gastronòmic com al públic final i a banda de la proposta de les 30 empreses participants, durant els dies de la fira també s'han organitzat una vintena d'activitats relacionades amb el món de la gastronomia. Així, per exemple, el dissabte hi haurà un diàleg entre els cuiners Marc Gascons del restaurant Els Tinars i Quim Casellas del restaurant Casamar, per abordar el tema dels productes de proximitat, així com una presentació a càrrec de la bloguer i instagramer Maria Cosbel sobre la fotografia culinària i estilisme per Instagram i una demostració de cuina en directe a càrrec dels l'Associació de Restaurants de la Badia El Plat Blau. Diumenge dins de les activitats de la fira es parlarà dels ingredients per un bon arròs empordanès amb cuina en directe o dels nous vinyaters amb l'actor Carles Xuriguera, entre d'altres.

La Fira Gastronòmica de l'Empordà obrirà les portes el dissabte 6 d'octubre a les 10 h. del matí i fins les 21 h, i en el mateix horari el diumenge 7 d'octubre. Aquesta fira està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i compta amb el suport de la Diputació de Girona, els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme de la Universitat de Girona i el Tercer Congrés Català de la Cuina 2018-2019.

Aquesta fira complementa l'oferta d'aquest any del Palau Firal, que ha acollit la Fira de Vehicles Low Cost, Expohàbitat, el Campionat Internacional de Perruqueria Canina, i la fira de la Moto. L'oferta de fires 2018 es tancarà al novembre amb el Congrés d'Emprenedoria.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...