Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

La Cursa de la Dona i la cadena humana entre Sant Julià de Ramis i Aiguaviva afectaran la mobilitat a la ciutat aquest diumenge

+ Notícies  -  05/10/2018  -  12:28

De 16.45 a 17.45 h, no es podrà travessar la ciutat de nord a sud i es recomana utilitzar les sortides de l'autopista i la variant de la N-II per accedir a la part oest i est del municipi




La cinquena edició de la Cursa de la Dona i la cadena humana "Enllacem amb la dignitat", que unirà Sant Julià de Ramis i Aiguaviva, afectaran la mobilitat a la ciutat de Girona aquest diumenge. Es tallaran alguns carrers tant al matí com a la tarda i els vehicles es desviaran a través de diferents punts.

Diumenge al matí la cinquena Cursa de la Dona, organitzada per l'Ajuntament de Girona i l'Associació Esportiva Esports Parra, agruparà 7.000 corredores al llarg de 5 km de recorregut. El circuit sortirà des del parc de la Devesa, passarà per diferents punts dels barris de Fontajau, el Barri Vell i el Mercadal i finalitzarà a l'esplanada de la Copa.

Això suposarà que, de les 9.45h a les 11.45 h, es tallarà la circulació de vehicles a l'avinguda de França, entre la rotonda de la Vila de Perpinyà i la rotonda de Pedret; al vial sud de la rambla de Xavier Cugat; a la rotonda de Pedret; a la rotonda del Rellotge; a la plaça de Sant Feliu, i al tram entre l'avinguda de Ramon Folch i el carrer d'Àlvarez de Castro de la Gran Via de Jaume I. A més, no es podrà accedir al Barri Vell des de la plaça de Catalunya i es restringirà el pas a veïns en direcció a Pedret a l'altura de la rotonda del nou pont del riu Ter.

Les incidències més rellevants es produiran a la tarda, entre les 16.45 h i les 17.45 h, amb motiu de la cadena humana organitzada per l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), que té com a objectiu unir les poblacions de Sant Julià de Ramis i Aiguaviva travessant la ciutat de Girona de nord a sud.

Els carrers que quedaran afectats pel pas de la cadena humana i on es tallarà el trànsit de vehicles són els següents: pont de l'Aigua; carrer del Pont Major; passeig de Sant Joan Bosco; carrer de Pedret; carrer de Palafrugell; ronda de Pedret; passeig de José Canalejas; vial est de la plaça de la Independència; carrer de Santa Clara; avinguda de Sant Francesc; vial oest de plaça de Catalunya; carrer de Joan Maragall; carrer de Jaume Balmes; carrer d'Oriol Martorell i Codina; carrer del Migdia; carrer de Saragossa; plaça de Salvador Dalí; carrer d'Oviedo; carretera de Santa Coloma; carrer d'Alacant; carrer de Joan Torró i Cabratosa; rotonda de Santa Coloma de Farners, i rotonda de Marie Curie.

Es recomana utilitzar les sortides Girona Oest o Girona Sud de l'autopista AP7 per accedir a la part oest de la ciutat i la variant de l'N-II per accedir a la part est de la ciutat. L'únic punt per on es podrà travessar la ciutat d'est a oest durant l'hora que durarà la cadena humana serà la C-65, la carretera de Sant Feliu de Guíxols.

L'accés nord de la ciutat estarà restringit als veïns i veïnes de Campdorà, Montjuïc, Pedret i Sant Daniel.

Amb motiu d'aquestes incidències, les línies de bus urbà L1, L2 i L5 no podran circular per les parades afectades per l'activitat i poden veure afectat el seu servei durant el diumenge a la tarda.
 


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...