Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Els càstings per participar a la desfilada a L'Espai Gironès sumen 172 participants

+ Notícies  -  08/10/2018  -  11:38

L'Espai està de Moda fins al 13 d'octubre, amb concursos i activitats solidàries, amb 363 peces de roba ja donades


Càstings Espai Moda

Càstings Espai Moda



Un total de 172 persones han participat en els càstings que es van dur a terme dissabte per escollir els models que formaran part de la desfilada final dels conjunts de roba i complements, que es farà el proper 13 d'octubre (de les 18h a les 19:30h). Aquell dia també s'hauran d'endevinar el preu de sis nous conjunts de roba i complements que es mostraran amb maniquins vius. Els guanyadors s'enduran un xec regal de 100€ per gastar a l'Espai Gironès. A més, tots els inscrits als càstings podran participar en els concursos previstos i endur-se regals.

La moda torna a ser la gran protagonista a l'Espai Gironès. Fins al 13 d'octubre es porta a terme una nova edició de moda que acosta als visitants del Centre Comercial les darreres tendències de la temporada de tardor i hivern. S'han organitzat desfilades, concursos, masterclasses de fotografia, premis i activitats solidàries.

Com a novetat, en aquesta edició s'han organitzat accions solidàries que consisteixen a fer donacions de roba que ja no s'utilitzi per part dels visitants. Fins ara ja s'han recollit 363 peces de roba a l'espai que hi ha a la planta baixa del Centre Comercial. La roba es portarà a Càritas Diocesana de Girona. Les persones que fan una donació de 5 peces de roba poden optar a guanyar un dels diferents premis que hi ha a l'Espai Solidari.

Durant aquests dies, el visitant també pot participar en un original concurs que consisteix a endevinar el preu de les sis càpsules de moda de grans dimensions, amb conjunts de roba i complements, que s'han instal·lat al Centre Comercial simulant sis planetes del sistema solar. Els conjunts de roba i complements són de les botigues de l'Espai Gironès. Les persones que volen participar en aquest concurs han d'escriure en un formulari la seva proposta de preu i després l'han d'introduir en una urna. Els guanyadors es donaran a conèixer el 12 d'octubre i cadascun s'endurà el conjunt de roba i complements que endevini.

D'altra banda, la influencer de Salt Laura Brunet dirigeix dues masterclasses de fotografia. La propera està prevista per al dijous 11 d'octubre (de les 18h a les 19h).
Els preparatius i desenvolupament de la nova edició de la moda a l'Espai Gironès es poden seguir a través de les xarxes socials del Centre Comercial i del web http://www.espaigirones.com/


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...