Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Gran èxit de públic i participants en les desfilades i activitats de moda de l'Espai Gironès

+ Notícies  -  15/10/2018  -  11:33

L'Espai Gironès ha rebut 76.000 visitants el divendres 12 d'octubre i el dissabte 13 d'octubre, un 25 % més que els mateixos dies de l'any passat


Espai Gironès

Espai Gironès



La campanya de moda de l'Espai Gironès que durant deu dies ha omplert de desfilades, concursos i activitats solidàries el Centre Comercial ha estat un gran èxit tant de públic com de participants. El balanç de visitants del darrer festiu en que les botigues de l'Espai Gironès han obert també ha estat molt positiu. El divendres 12 d'octubre i el dissabte 13 d'octubre el Centre Comercial va rebre 76.000 visitants, un 25% més que els mateixos dies de l'any passat. El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat molt satisfet amb aquests resultats. Jordà ha manifestat que "hem tancat una campanya de moda amb unes dades molt bones, amb una gran participació dels visitants i una gran implicació de les botigues".

Dissabte es va dur a terme la desfilada final de conjunts de roba i complements amb uns càstings previs que van reunir un total de 172 aspirants. En el marc de l'Espai Moda el Centre Comercial ha repartit diferents premis per mitjà d'originals concursos que han reunit prop de 700 participants. Aquests concursos consistien a endevinar el preu dels conjunts de roba i complements que han estat exposats a l'Espai Gironès els últims dies dins de sis càpsules de moda de grans dimensions que simulaven sis planetes del sistema solar. Tots aquests conjunts eren de les botigues de l'espai Gironès. També s'havia d'endevinar el preu dels maniquins vius que van desfilar dissabte.

Els guanyadors, que s'han endut sis conjunts de roba i sis xecs per valor de 100 euros cadascun per gastar a les botigues del Centre Comercial, són Rania Regugui, de Salt; Eulàlia Pérez , Cristina Melchor i Santiago Sanchez, de Lloret de Mar; Mònica Buendia, de La Vall de Bianya; Ana Santos, Alexandra Craciun, Esperanza Jurado i Elisabet Espinosa, de Girona; José Bautista de Quart; Francisco González de Brunyola; i Dolors Corderroura, d'Olost.

Accions solidàries
L'Espai Moda també ha comptat amb accions solidàries que han consistit a fer donacions de roba que no s'utilitzi per part dels visitants. Tota la roba recollida es portarà a Càritas Diocesana de Girona. Totes les persones que han fet una donació de cinc peces de roba han pogut optar a guanyar un dels premis de l'Espai Solidari.
Una altra de les activitats destacades de la campanya de moda de l'Espai Gironès han estat les dues masterclasses de fotografia per Instagram que ha ofert la influencer de Salt Laura Brunet, amb més de 200 mil seguidors a Instagram.


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#espaigirones #salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...