Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Nova campanya gastronòmica 'Platillo de Banyuts' a vuit restaurants de Platja d'Aro del 19 d'octubre al 25 de novembre

Baix Empordà  -  17/10/2018  -  16:17

Nous plats a les cartes dels establiments amb el cargol com a protagonista




Nova campanya gastronòmica de tardor a Platja d'Aro sota el títol Platillo de banyuts, del 19 d'octubre al 25 de novembre de 2018, a vuit restaurants amb nous plats amb el cargol com a protagonista, incorporats temporalment a les cartes dels establiments (amb preus de 9'50 a 13'90 euros). Una iniciativa d'AroImpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro (www.aroimpulsa.com) i l'Associació Nit i Dia d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (www.facebook.com/nitidia).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: DGust (cargols als tres porquets), El Racó de l'Epi (del mar a la muntanya), M&B (cargols M&B), La Proa (cargols a la llauna), La Tisana (cargols en salsa), Terrassa de S'Agaró (els cargols de casa), TheGrill BB (cargols amb sofregit de tomàquet i allioli) i Villa Elena (llauna de cargols a la bolonyesa). L'acció substitueix en el calendari a l'anterior proposta, Tardor de Tapes, desenvolupada els darrers dos anys, també d'octubre a novembre.

La nova campanya Platillo de banyuts, s'incorpora en el conjunt de programació d'activitats vinculades a la gastronomia al municipi, i que enguany també ha estrenat la proposta La Cullera i el Bacallà, durant cinc setmanes de primavera a 13 restaurants de Platja d'Aro amb menús complerts de 22 a 25 euros. També a la primavera es va desenvolupar la tercera edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, configurada per una triple proposta: tallers d'alimentació a les escoles de primària i a l'institut de secundària del municipi, una campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants, i un programa activitats familiars, culinàries i esportives (xicsgastronomic.com).


Autor: Redacció


#platjadaro #platillodebanyuts


#platjadaro #platillodebanyuts


Arxiu adjunt

Restaurants de la campanya





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...