Notícies més llegides




Política


Girona

El ple del Consell Comarcal del Gironès prioritza els temes socials

Política  -  17/10/2018  -  19:06

Per altra banda, el Ple també ha aprovat el Pla de treball de l'AODL del Gironès 2018-2019 per al Foment del desenvolupament econòmic i de l'ocupació del Gironès




El ple ordinari del Consell Comarcal del Gironès d'aquest mes d'octubre ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Girona i el Consell Comarcal del Gironès per facilitar l'accés dels infants derivats dels Serveis Socials Municipals als menjadors escolars, mitjançant ajuts econòmics extraordinaris, durant el curs 2018/2019.

L'objectiu d'aquest conveni és l'establiment de les condicions per permetre l'accés al menjador escolar de l'alumnat de les escoles públiques de Girona -derivat pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona quan valorin una situació de dèficit o mancança alimentària. L'Ajuntament de Girona, a tal efecte, concedirà ajuts econòmics extraordinaris a les famílies per facilitar l'accés d'aquests infants als menjadors escolars.

Per altra banda, el Ple també ha aprovat el Pla de treball de l'AODL del Gironès 2018-2019 per al Foment del desenvolupament econòmic i de l'ocupació del Gironès. D'aquesta manera vol potenciar i consolidar projectes que afavoreixin la dinamització social i econòmica de la comarca. Aquest pla permet guiar tècnicament els ajuntaments en el desenvolupament local ajudant-los a dinamitzar, promoure i executar polítiques i programes que afavoreixin la promoció econòmica del municipi.

Finalment, tots els grups han aprovat l'informe d'execució del projecte de pròrroga del Programa UBICAT, amb la finalitat de dur a terme actuacions d'orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional. Aquest programa s'adreça a les persones en situació d'atur, persones inactives i les persones treballadores que es troben en una situació de precarietat laboral.


Autor: Redacció


#ccgirones


#ccgirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...