Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Obra Social 'la Caixa' acorda amb l'Ajuntament d'Olot i el Consorci d'Acció Social la seva col·laboració en quatre projectes d'àmbit social

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  17/10/2018  -  20:05

L'entitat financera es compromet a fer una aportació de 22.500 euros per ajudar a fer possibles les iniciatives


Acord

Acord



El passat dijous 11 d'octubre va tenir lloc la formalització de l'acord entre l'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament d'Olot i el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa per col·laborar amb diferents iniciatives socials. La directora de l'Àrea de Negoci Garrotxa-Ripollès de CaixaBank, Cèlia Corominas; l'alcalde d'Olot i president del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, Josep M. Corominas; Joaquim Macià, director del Centre d'Institucions Territorial de CaixaBank a Catalunya; Carles Juanola, director banca d'Institucions de CaixaBank a Girona i el regidor de Benestar Social d'Olot, Pep Berga, van assistir a l'acte que va tenir lloc a la Sala Gussinyé de l'Ajuntament d'Olot.
Amb aquest acord, l'Obra Social "la Caixa" es compromet a destinar 12.000 euros al Consorci d'Acció Social de la Garrotxa per tal de col·laborar en els diferents serveis que es presten des del menjador social. El centre atén i cobreix les necessitats bàsiques de les persones que es troben en situació de pobresa i/o exclusió social. Està finançat per l'Ajuntament d'Olot i per Dipsalut, a través del programa Salut i Crisi. Durant el 2017, ha atès un total de 46 usuaris i han servit prop de 4.300 àpats.

L'Obra Social "la Caixa" també contribuirà amb 6.000 euros als tallers de memòria per a la gent gran que impulsa el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, fet que permetrà abaratir l'import que han d'assumir els participants. Una aportació de 1.500 euros a l'Ajuntament d'Olot per a un projecte per a la integració amb minusvalidesa visual i una altra de 3.000 euros per al Taller d'Estudi Assistit a través de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot són la resta de projectes que s'inclouen en aquest acord de col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa".


Autor: Redacció


#olot #lacaixa


#olot #lacaixa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...