Notícies més llegides




Alt Empordà


Llançà

Llançà presenta el Carnet Jove Municipal

Alt Empordà  -  12/11/2018  -  15:16

El Carnet Jove de Llançà està destinat als joves llançanencs d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos), amb el que es podran beneficiar de descomptes i promocions en els diferents establiments del municipi que hi participen. Una vegada s’adquireixi, tindrà vigència fins que la persona titular compleixi els 31 anys


Presentació Carnet Jove Municipal

Presentació Carnet Jove Municipal



El passat divendres 9 de novembre de 2018, es va presentar a la Casa de Cultura de Llançà el Carnet Jove Municipal. La creació d’aquest carnet has estat iniciativa de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llançà amb la finalitat d’arribar al públic juvenil fent promoció del comerç local entre aquest col·lectiu, donar un impuls al comerç local i aconseguir al mateix temps una major implicació dels joves, contribuir de forma activa en un projecte adreçat als joves llançanencs i instaurar en “segell” de reconeixement social entre la ciutadania.

El Carnet Jove de Llançà està destinat als joves llançanencs d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos), amb el que es podran beneficiar de descomptes i promocions en els diferents establiments del municipi que hi participen. Una vegada s’adquireixi, tindrà vigència fins que la persona titular compleixi els 31 anys.

 
En el projecte hi participen una trentena d’establiments del municipi, els quals oferiran descomptes i promocions a tots aquells joves que presentin el Carnet Jove en el seu establiment a l’hora de comprar. Per aquest motiu, s’ha elaborat un catàleg on els joves poden consultar quins són els establiments que participen en el projecte i quins són els descomptes dels quals es podran beneficiar.

Val a dir, que es tracta d’un carnet totalment gratuït pels joves i que el poden sol·licitar emplenant la instància de “Sol·licitud del Carnet Jove” que es pot trobar al web www.llanca.cat i presentant-la, juntament amb una fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant, a la Casa de Cultura de Llançà (Plaça Major, s/n).


Autor: Redacció


#carnetjove


#carnetjove





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...