Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

Nou taller per aprendre a fer vídeos curts i musicals amb Carla Flila a la Jonquera

Alt Empordà  -  14/11/2018  -  12:41

L’Ajuntament de la Jonquera ha organitzat de cara al divendres 23 de novembre un taller gratuït amb la creadora Carla Flila




En el marc del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, el proper 23 de novembre la Jonquera acollirà un taller pràctic sobre la popular xarxa social TikTok, posant l'accent en les conductes sexistes a evitar que sovintegen en l'entorn digital.

L’Ajuntament de la Jonquera ha organitzat de cara al divendres 23 de novembre un taller gratuït amb la creadora Carla Flila, que ensenyarà a tots els participants i les participants a utilitzar TikTok, una xarxa social que serveix per crear i compartir vídeos musicals en format curt. El taller, per a majors de 12 anys i emmarcat en el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, tindrà lloc de 16 a 20h als porxos de Can Laporta. Entre d'altres coses, la muser Carla Flila explicarà la seva experiència a les xarxes, donarà una lliçó pràctica de com utilitzar aquesta app i desvetllarà alguns trucs per obtenir més visibilitat. I tot plegat amb un transfons enfocat a fer adonar els i les assistents de les conductes sexistes que sovintegen a les xarxes socials i que, per tant, cal evitar per no reproduir en l'entorn digital la desigualtat de gènere que existeix en altres espais.

Què és TikTok, la xarxa social de moda?
Els usuaris de TikTok tenen diferents possibilitats a l'hora de crear els seus vídeos musicals. Poden triar entre centenars de cançons i utilitzar diverses eines per personalitzar el seu vídeo: stickers virtuals, filtres i eines de control del temps, entre d'altres. La xarxa social també permet fer comentaris entre els usuaris i compartir els vídeos.
 


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...