Notícies més llegides




La Selva


Blanes

Àngel Canosa: 'Fer política vol dir treballar per l’interès comú'

La Selva  -  15/11/2018  -  11:22

Hem de sanejar l’economia municipal, d’aquesta manera podrem fer front als greus reptes socials que tenim pendents al nostre municipi


Àngel Canosa, alcaldable d'ERC Blanes per a les municipals

Àngel Canosa, alcaldable d'ERC Blanes per a les municipals



Expliqui’ns una mica els motius que porten a Àngel Canosa a presentar-se com alcaldable d’ERC Blanes per a les municipals 2019.

Doncs la voluntat de formar part d’un grup que vol treballar pel futur del nostre poble, fer un Blanes millor depèn de la suma de moltes voluntats. Som dels que pensem que les solucions i les millors decisions tenen el seu origen en el diàleg sincer i obert, en la trobada del consens.
Sóc dels que pensen que les coses no n’hi ha prou en fer-les com sempre  i que si en fer-les com sempre Blanes i els blanencs perden, el que hem de fer és creure en el canvi. Blanes i la seva gent tenen un potencial enorme que resta oblidat sota anys de males decisions i pitjor gestió i ara toca treballar plegats per fer que les coses canviïn. 

Que és fer política per a vostè? I com ho aplicaria a Blanes?

Fer política vol dir treballar per l’interès comú i encara més si parlem de política municipal.  L’Ajuntament i el seu govern han de ser realment la casa de tots, vol dir estar amatent a tothom, a idees, projectes i iniciatives de tota mena que ens han d’ajudar en la feina i l’objectiu comú.

Quines són les mancances que detecteu actualment al municipi i voldríeu canviar?

El Blanes actual sovint ens ve determinat per un passat massa negre, amb un endeutament indesitjat, amb qüestions urbanístiques sense resoldre i d’altres sense desenvolupar, amb greus problemes socials que podem veure reflectits en l’habitatge, les places, els carrers… I que ens hem de marcar com a prioritaris.
Un Blanes on l’emprenedoria es troba massa sola i l’oci nocturn no ha pogut mantenir la convivència amb la ciutadania ha de deixar lloc a un Blanes que tingui com a eixos de futur la formació, la seguretat ciutadana, la promoció de la ciutat, de la seva gent, de la seva cultura, la defensa del medi ambient, l’atenció als animals, la feina en comú i la transparència.
Ens estimem i ens estimarem un Blanes modern, amb un Ajuntament on considerem la despesa social com a inversió i no pas com una despesa. El canvi a millor a més de possible el considero necessari per fer front a la manca de projecte de poble, si consentim que els mateixos de sempre continuïn fent el que han fet sempre el que tinc clar és que Blanes perd, i ja és temps que Blanes guanyi. 

Si hagués d’escollir 3 valors que defensin la vostra candidatura, quins serien?

La capacitat de treball, hem pogut fer un grup de treball que donarà origen a una candidatura marcada principalment per les ganes de treballar en aquest interès comú. La capacitat d’aprenentatge i de conciliar projectes com a eina de gestió. No ens podem creure que tenim, sempre, les millors solucions, caure en aquest parany és el que ha provocat que els interessos d’alguns hagin estat més importants que les solucions o el que resulta encara més greu, que l’interès comú. Per això diem que ha arribat el moment que Blanes tingui un alcalde i un govern compromès amb el seu poble i no pas ple de compromisos.
 
Us heu marcat objectius socials, polítics i econòmics? Quins?

Augmentar l’oferta formativa al nostre poble per oferir als nostres joves una millor formació que els hi permeti ser propietaris del seu futur, per això és necessari el treball conjunt amb altres administracions i amb tothom que cregui que bona part del futur del nostre poble neix de cada casa. El creixement demogràfic del nostre poble, la seva història, és fruit de la suma de moltes famílies, de moltes històries, de moltes cultures, de molts que van venir per  poder tenir un futur. Ara el que hem de fer és treballar perquè el futur de tots estigui aquí. 
Hem de sanejar l’economia municipal, d’aquesta manera podrem fer front als greus reptes socials que tenim pendents al nostre municipi. Veïns sense casa, sense poder fer front a les necessitats bàsiques, recaptant aliments o demanant ajuts, són entre altres situacions que hem de resoldre de manera urgent.  La millor inversió sempre la trobarem a la gent.
El desenvolupament econòmic quan arriba de la mà del social ens permetrà créixer com a poble. Un poble on tothom sigui tractat per igual, sense diferències, sense veïns de primera i de segona, sense barris oblidats. Un poble que creix unit pot assegurar que el futur és seu, que els seus objectius, projectes i somnis són a tocar.


Autor: Redacció


#blanes #municipals #erc #angelcanosa


#blanes #municipals #erc #angelcanosa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...